Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:32 17.07.25 
Здравна
   >> Алергии
*Кратък преглед

Тема За кус -кус на Плазмоннови  
Автор kaliia (непознат )
Публикувано29.07.06 10:50

някаой знае ли му състава на този кус- кус и откъде мога да го купя ? Другата ми молба е за координати на диетичен магазин с бебешки стоки .
И едно въпросче за пъпеша и динята откога започнахте да давате може ли на десет месеца предвид алергията изразена в диария с кръв и слуз , подуване и обриви ?
Благодаря ви предварително .

Тема Re: За кус -кус на Плазмоннови [re: kaliia]  
Автор MillenaМодератор (в почивка)
Публикувано29.07.06 13:02

Този кус-кус не съм го чувала? С какво е по-различен от обикновения?
Динята и пъпеша би трябвало да са ОК, но опитвай внимателно като с всяко нещо.
Диетични магазини знам няколко, в тях има и неща подходящи за бебета (Трохо, оризови сухарчета, елда и т.н.) - знам един до Красно село, зад Пирогов и близо до хотел Плиска. Кажи за кой да пиша повече подброности

Тема Re: За кус -кус на Плазмон [re: Millena]  
Авторkaliia (Нерегистриран)
Публикувано29.07.06 15:48

Първо благодаря ти .Аз съм в Младост значи най-близо ми е магазина на Плиска .А за този кус-кус четох че бил безглутенов , оризов .Имало и някакви бисквити на прах пак на Плазмон - безглутенови но дали е така не съм сигурна .Друго което се сетих е че в каталога на ХИП има пюре броколи с ориз и заешко и понеже не съм го виждала в магазините се чудя дали го внасят изобщо .

Автор MillenaМодератор (в почивка)
Публикувано29.07.06 21:16

Опитай тогава и диетичните щандове в Европа и Хит, има някои неща и там.
За магазина на Плиска: Спирката в посока от Младост към Орлов мост, тръгваш надясно, по линията на 72 към трамвай 20, магазинът се намира от дясната страна, много близо след "пиците" на парче. Там предполагам, че който и да попиташ ще те ориентира. Има табелка, пада се на първи етаж/мазе на блок.

Това пюре на Хип мисля, че някоя от мамите тук го даваше, срещала съм го из форума, но е ново и не го познавам лично. Звучи добре, ако го намериш мисля ще е подходящо.

Автор nikola_mam (:))
Публикувано29.07.06 22:05

Диетичния щантд на Фантастико в Младост4 има елда, оризови бисквитики(но ако няма зъбчета мисля че няма да се справи с тях)царевични пръчици само от царевица (на тях пише 100%натурални) - Царевин. Има две диетични магазинчета на пазара на Младост1, където строят метрото. Там също тези неща ги има. Аз давам диня от 2седмици и е ОК, пъпеш съм давала миналата година, тогава бяхме на 7м. и нямаше проблем.

Автор Bori-Kiko (непознат )
Публикувано07.08.06 13:21

Пюрето на Хип го давам повече от година, не мисля че е нов продукт. Ако се сещам за същото, то е от 8 месец и Кико страшно много го обича. Все още му купувам понякога от него.... малко сме големи вече за пюрета:))

Автор SilvitaМодератор (лежерна)
Публикувано09.08.06 21:01

За това заешко на Хип - супер е и Рая и досега си го яде с удоволствие.

За кус-куса на Плазмон - с глутен е.
Състав - преписвам дословно от етикета: "пшеничено брашно, диастизирано пшеничено брашно (каквото и да значи това), минерал.соли (калций и желязо), витамини (В1, В2, В6, РР), с глутен". От 4-я месец.
Иначе по-различното му е, че е много фин, има и на различни формички, Рая абсолютно отказваше онзи обикновения, дето става на по-големи топчета и я мързи да го дъвче. Цената му е 4,50 на кутия от 320 гр.

Тема Re: За кус -кус на Плазмоннови [re: Silvita]  
Автор mamika_anika (~)
Публикувано09.08.06 22:11

диастазирано=ензимно разградено /в случая пшенично брашно/

Тема Re: За кус -кус на Плазмоннови [re: nikola_mam]  
Авторkaliia (Нерегистриран)
Публикувано11.08.06 16:31

намерихме едното магазинче в младост 1 купих оризови макарони , оризово брашно и царевичните пръчки . Само че някакъв обрив ни излезна и ще почакам малко .

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.