|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
ЧЕСТИТО МАМЧЕТА!!!
|
|
| Автор |
NikiR () |
| Публикувано | 11.07.06 20:44 |
|
|
Честито на всички мамчета, които се включиха в общата кауза да върнат безплатните лечебни млека!Специални благодарности на мамчетата, които организираха всичко - от подписката до участието в различните медии.
Милена предполагам, че при създалата се ситуация отпада сутрешното участие в БНТ.
Теди остава ли уговорката за сбирката в събота, в Южния парк?
Още веднъж ЧЕСТИТО!!!
Niki R
| |
|
Тема
|
Re: ЧЕСТИТО МАМЧЕТА!!!
[re: NikiR]
|
|
| Автор |
Millena (s interes) |
| Публикувано | 11.07.06 20:52 |
|
|
Ами не, не отпада, сега звънях. Много е късно и би се променила цялата схема на предаването им. Ще видим как ще се стече и подреди, цялата ни подготовкаот денс отпада
Но съм щастлива!!!
Искам да ви прегърна всички!!!! БРАВО!
| |
|
Тема
|
[re: Millena]
|
|
| Автор |
Teди (блейка) |
| Публикувано | 11.07.06 21:57 |
|
|
Ааа, срещата също не отпада
Заслужаваме да се поздравим наживо
Благодарности от мен за всички, които върнаха безплатните лечебни млека на децата
И все пак трябва първо да видим промените в ДВ
НЗОК оставя бебетата без Лечебни млека - нека заедно да променим това!
| |
|
Тема
|
[re: Teди]
|
|
| Автор |
AnnaGaudi (непознат
) |
| Публикувано | 11.07.06 22:02 |
|
|
Честито и от мен!
Това ни показва, че от нашето самосъзнание и активност зависи нещо в държавата и че не може само да седим и да критикуваме, а когато нещата опрат до действие - да даваме заден ход!
Благодаря на всички мами, които стоят в основата на отвореното писмо!
Целувки!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Silvita (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.07.06 22:18 |
|
|
Момичета, невероятни сте! Прегръщам всички ви и искам да ви благодаря за всичко,което направихте за стотиците деца, които иначе нямаше да могат да ядат някога нормални неща - напоследък се замислям за това,като гледам как Рая яде като човек и като се сетя, че без воля, подкрепа (основно вашата) и, разбира се, диетата с прескъпото мляко, това може би нямаше да се случи. Стахотни сте!
| |
|
|
|
Благодаря и на теб и Анчето за бързата реакция!!
Имаме много да си благодарим и се надявам да отпразнуваме в събота
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
sneji_73 (Сладкишанеста) |
| Публикувано | 12.07.06 01:55 |
|
|
Еееех, още се треса от радостно вълнение !!!!
Успяхме, момичетааааа.... така ми е гадно, че не съм в София, за да се активизирам и аз по същество ....
Преди няколко дни прочетох отчаяния постинг на едно майче в бг-мама, което пишеше дали не може някак си да замести Фризопепа с козе мляко, че го съветваха даже да си намери чист човек с кози .....?!?!? Просто ми се приплака за гадната ни държава.
Благодарности на Кристия за поставяне на основата с писмото, благодарности на Немирница за уеб майсторлъка
и най-вече ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на нашите крехки модераторки с такива огромни сърца и толкова хъс за помощ, които бяха просто вездесъщи - ей, момичета, навсякъде се появихте
благодарности и на многото мами тук в клубчето с реална активност
благодарности и на всички, които нямат този проблем, но разбраха важността и подкрепиха подписката !!!
Предполагам, че всички вие се чувствате като мен - човек, което е задвижил част от колелото на историята /при все, че аз не успях с нищо реално да помогна /
Имате моите дистанционни прегръдки и целувки на срещата ви!
| |
|
|
|
Честито и от мен!
Много добре се справихте. Аз съм от мамите организаторки на 2-та протеста на 1-ви юни и на 1-ви юли. Както вече писах в бг мама и ние се борихме за млеката както можем, като включително днес говорих с президента, да организираме среща във връзка с нашите искания и на него му опявах за млеката, но явно проблема се е решил бързо за което съм изключително доволна Поздравявам ви за ентусиазма и бързата и добра организация.
Бих искала да ви поканя да се присъедините към нашата темичка в бг-мама
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=110871.120
, където обсъждаме всичко около исканията ни и евентуални бъдещи протести.
Нещата мисля, че тръгват малко по-малко в добрата посока, имахме вече срещи с някои депутати.
За съжаление има още много проблеми за решаване - от Министерство на здравеопазването и НЗОК зависят още много неща - не знам дали сте чули например че орязаха пътеките за рискова бременност и недоносени деца
така че мили мамчета, ще се радвам много, ако се включите и при нас
Благодаря ви , че ви има, че така имам някаква надежда все пак, че не се борим с вятърни мелници и не сме сами
Редактирано от kleo_8O на 12.07.06 02:46.
| |
|
Тема
|
[re: kleo_8O]
|
|
| Автор |
Millena (s interes) |
| Публикувано | 12.07.06 06:06 |
|
|
И аз ти благодаря за подкрепата, която получихме от вас и от Движение БГ-Мама. Страхотни сте, момичета! Възхищавам ви се искрено! И разбира се, че трябва да работим заедно, така сме най-силни! Аз съм повече от доволна, че все пак показахме, че такова нещо е възможно, стига гражданите на държавата ни да не сме овце!
Благодаря ти и за разговора с Президента, радвам се страхотно, че си стигнала на толкова високо ниво!!!
Снежи, благодаря ти за милите думи
| |
|
|
|
от колко часа и къде? видях го някъде в някоя тема, но не мога да го изровя сега?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|