|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
лоша новина
|
|
Автор |
vaniata (непознат) |
Публикувано | 05.06.06 13:22 |
|
днес разбрах от личната си лекарка,че от юли няма да има безплатен Фризопеп.кажете,мами,неможе ли да се направи нещо по въпроса.та това е направо ужасно
| |
Тема
|
Re: лоша новина
[re: vaniata]
|
|
Автор |
Teди (блейка) |
Публикувано | 06.06.06 12:36 |
|
А ще има ли някакво лечебно мляко в списъка?
Не знам какво можем да направим... как се рита срещу ЗК
Дано някой има конкретно предложение!
| |
|
за съжаление нито едно мляко няма да се поема от здравната каса
| |
|
Звъня и пита в ЗК , че няма да има нито едно от всички възможни млека.?....
Извинявай не искам да те обиждам , но това направо е абсурдно.
| |
|
това ми каза лич.лекарка,това пиша.ако пък има случайно някое мляко да се поема от здравната каса-още по-добре.аз няма да напиша нещо ей така
| |
|
Само се надявам да е поредният слух
| |
|
Фризопеп го няма , но има млека на Милупа.
По подробна информация на - www.nhif.bg ;лекарствена политика ; лекарствен списък на НЗОК
Мисля , че не е нужно сами да разнасяме слухове и да си създаваме депресии.
Нямам за цел да обиждам някой , но нека да проверяваме информацията преди разпространение.
Лек ден на всички.
| |
|
Това са храни, които се дават при фенилкетонурия и нарушения в обмяната на аминокиселините. В списъка НЯМА млека, подходящи за деца с АБКМ.
В 14:06 разговарях с лице от НЗОК, казаха, че списъка ще влезе в сила най-вероятно от август и в края на месеца /юни/ да звънна за подробна информация, тъй като в момента се сключват договори с доставчиците. Засега е това. Остава да чакаме /на този етап/.
| |
Тема
|
[re: vaniata]
|
|
Автор |
kaliia (непознат
) |
Публикувано | 10.06.06 16:53 |
|
На нас доц.Маринова ни каза април месец още и даже ни даде да се подписваме със съпруга ми в подкрепа на протоколите даже каза за асоциация , която са направили родителите на деца с обменни заболявания и храните за тях са включени а за нас не .Но не си представям как ще купуваме Прегомина.
| |
Тема
|
[re: kaliia]
|
|
Автор |
Millena (s interes) |
Публикувано | 10.06.06 21:57 |
|
Явно и ние ще трябва да мислим за нещо такова, ако наистина изключат всички млека!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|