Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:23 17.07.25 
Здравна
   >> Алергии
*Кратък преглед

Тема Каква алергична реакция направих...нови  
Автор Silvita (лежерна)
Публикувано22.05.06 21:18

направо свят ми се изви. А досега мислех,че алергията ми е от "нормалните" и не ми пречи много-много.
Преди малко бяхме на двора с Рая, изведнъж ме засърбя жестоко лявата длан и само за броени минути стана червено лилава и се поду много, чак и към лакътя тръгна. Пих Кларитин набързо и ми фраснаха един бърз урбазон в Полимед, без въобще да се замислят.
Така и не знам от какво стана, пипах само едно куче и дори трева не помня да съм пипала.Сега ме е жестоко страх за Рая, тя е на антихистамини, дано й се размине и дано на мен ми мине бързо, защото даже ме боли.
Само да се оплача. Надявам се вие да сте добре и поздрави от нас!

Тема Re: Каква алергична реакция направих...нови [re: Silvita]  
Автор sneji_73 (Сладкишанеста)
Публикувано23.05.06 01:20

Миличката ....

Много неприятно, но поне е малкия дявол, уф. Ще отшуми ... А ти пиши после какво става и дали си се оправила.

Бързо да се оправяш /... какви са тия симулативни алергии, ааааааа :))))/

Автор mamika_anika (~)
Публикувано23.05.06 14:20

A бе, Силве, какви са тия "мутирали" реакции!
Оправяй се бързо и стига вече болести!
Поздрави и от нашия отбор и другия път да се включиш с хубава вест!
П.П.Вяра гледа снимката на Рая и и пее песничката за "чело коте книжки".

Автор MillenaМодератор (s interes)
Публикувано23.05.06 22:31

Ама че неприятна история. Помисли си все пак от какво може да е, че много силна реакция :(
Да минава бързо и да не се повтаря!
Пролет е, и аз не съм съвсем добре :(

Тема Re: Каква алергична реакция направих... [re: Silvita]  
Автор TeдиМодератор (блейка)
Публикувано24.05.06 12:17

Ужасно неприятно
Аз ходя с шише Зиртек в бебешката чанта

Тема Re: Каква алергична реакция направих...нови [re: Teди]  
Автор MillenaМодератор (s interes)
Публикувано24.05.06 22:55

Теди, и аз съм така, ако това те успокоява

Автор tswete (Alex 25.04.04)
Публикувано24.05.06 23:31

Дано се оправиш, Силве!
И за нас е тежък период. Като че ли нещата са по-зле от миналата пролет. Като че всичко се върна с нова сила. Тъкмо мислех, че сме попреодоляли препятствието АБКМ. Ака си Алекс слуз ежедневно. Не знам вече накъде??! Не знам от какво. Всичко спирам - слуз само. Давам след седмица к.мляко - всичко наред. Но после пак нещо става, хайде пак слуз!
Писна ми вече! Много...
Не се притеснявай, може да те е ухапала буболечка без да усетиш (например някоя прехвръкнала бълха от кучето или пък оса). Не знам вече какво да мисля. И не виждам смисъл да ходим на лекар, нали аз с нещо трябва да го ориентирам, а съм напълно объркана...
Кураж!

Тема Re: Каква алергична реакция направих...нови [re: tswete]  
Автор Silvita (лежерна)
Публикувано26.05.06 11:29

Леле, колко е порастнал Алекс! Да ти е жив и здрав, пупу. Дано се оправите скоро.
Мерси на всички за включването. Отокът спадна още на другия ден, но си ме боли ръката и даже днес ще звъня на лекарката да я питам защо така, иначе пия кларитин вече цяла седмица. Според мен също нещо ме е ухапало, но пък такава реакция, просто си изкарах акъла, за пръв път виждам нещо такова. Добре че стана на мен, не на детето, слава Богу.
За шишето Зиртек - ние пък си пием Ериуса всяка вечер, не знам как да реагирам, ако на Райчето така й стане.. ужас.

Аз съм в страшна драма за ваксините да ви кажа и да питам, дано се вквлючите тук, да не пускам отделна тема - сега Рая е добре, чук-чук, но просто ужасно ме е страх за тия пусти ваксини и не знам какво да правя. Звънях да искам час за Мустаков, останал е само 1 час за 22 юни... опитах се да го намеря по телефона да го питам, не стана, днес пак ще звъня..
просто кошмар, посъветвайте ме какво да правя, отчаяла съм се вече.

Автор nikola_mam (:))
Публикувано26.05.06 13:11

НЕ знам какво да ти кажа и ние сме на същото дередже. Имаме само противохепатитната ваксина от първия месец и нищо друго. Мислехме да слагаме Инфанрикса, ходихме при Мустаков той каза, че можело да се слага(тогава бяхме добре), но да пием зиртек поне 5дена преди ваксината. Та започнахме да пием зиртека, но се обринахме (без да съм въвеждала ново нещо) после пък се продрискахме за един ден и спрях зиртека и отложих ваксинирането. В събота се ободе на нещо, дори не разбрах на какво, пусна малко кръвчица и аз в паника за този тетанус и си казах каквото и да става в понеделник поръчвам ваксината и ще я бием. Да ама не, със страхотен обрив сме и пак не можем (избиха ни 2кътника). Днес отиваме в провинцията и ще се върнем след 2седмици и ако тогава сме чисти му слагам ваксината. Защото с тези падания и ожулвания много ме е страх.
Маринова не ви ли консултира кога и коя ваксина да слагате?
Колкото повече чета за и против ваксинирането, толкова повече се обърквам но не можем да го избегнем рано или късно ще ни набоцкат.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.