Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:36 07.07.25 
Здравна
   >> Алергии
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Как да захраня с кисело мляко?нови  
Автор olivO3 (маслинката)
Публикувано13.03.06 09:56

До сега яде само сирене и кашкавал овчи или кози, сега имам и кисело мляко козе, но незнам как да го дам и по колко като за начало! Дали в нещо готвено или така направо, или във вид на айрян?! Благодаря!

Тема Re: Как да захраня с кисело мляко?нови [re: olivO3]  
Автор TeдиМодератор (блейка)
Публикувано13.03.06 10:07

Аз киселото мляко го започнах с една кафена лъжичка.
Щом е козе, дай направо така, не го готви. Можеш даже да дадеш чаена лъжичка. Утре почивайте, после дай 2 лъжички.
Пиши как се понася новият вкус

Тема Re: Как да захраня с кисело мляко?нови [re: Teди]  
Публикувано15.03.06 08:49

Теди, благодаря ти за съвета! Вчера дадох на обяд една лъжичка к.мляко и днес няма нищо друго освен около устата ситни дребни пъпчици (но те ту се появяват, ту се скриват от няколко месеца насам без да мога да хвана от какво са), днес са по изявени и зачервени, това признак ли е, че не й понася или да продължавам със захранването? А иначе беше очарована от киселото мляко искаше още и го хапна все едно е най-вкусното нещо на света

Публикувано15.03.06 09:12

Ако те притесняват пъпчиците, пропусни днес. Утре дай малко повече от вчера.
Стискам плаци да вкарате безпроблемно млякото, доста ще ти се развържат ръцете и менюто ще се обогати

Публикувано15.03.06 09:47

Благодаря и аз се надявам да станеУтре ще пробвам пак.

Публикувано16.03.06 20:05

Днес има големи червени петна на двете бузки на дупето (съставени от много дребни пъпчици) и лек обрив ниско долу на гръбчето, едното петно е доста голямо и явно вече я сърби и от сутринта е пораснал още до сега! Незнам дали може чак днес да се прояви от млякото онзи ден или е от смрадликата (снощи се киснахме малко, защото пак имаме проблем с дупето- тече и кръв след изхождане)?! Днес гастроентероложката каза да спрем млякото и да пробваме със соево?! Дали е добре или да изчакам, да поотмине обрива и пак да пробвам с киселото? Дали да давам Кларитин, за да не се разрастне като преди (беше малък обрив, а накрая обхвана цялото тяло) и с какво да мажа? Кое да спра? Може ли да е от Ехиначито? Ох, май станаха много въпроси, но съм се хвърлила в паника, проблем след проблем

Публикувано17.03.06 08:28

Ей, много неприятно
Щом лекарката е казала да спрете киселото мляко, спирай. Аз към соевото имам резерви, но не съм давала на Оги, всичко е само заради соята като силен алерген.
За Кларитин нищо ли не ти казаха? Не бива да даваш на своя глава, консултирай се!
Какво е Ехиначи?

Автор mamika_anika ()
Публикувано17.03.06 08:40

Ехинацея под формата на таблетки-животинчета за смучене / на Валмарк /.
Голямото ми детенце се обрина от витамините Марсианци на същата фирма, а пък аз съм много доволно от минералите им - от години ги ползвам... Незнам, може би не са подходящи за алергични дечица...а може и да греша...

Тема Re: Как да захраня с кисело мляко? [re: Teди]  
Публикувано17.03.06 09:35

Да, ехиначито е ехинацея във формата на мечета, давах го защото беше настинала. Говорих с лекарката, каза десет дни Кларитин, за да се изчисти организма от токсините, три-четири дни щадяща диета (да не давам млечни) вит.С и ако е силен обрива да мажа с елоком и дефламол размесени 1:1.

Автор MillenaМодератор (s interes)
Публикувано17.03.06 11:18

Стискам палци бързо да се изчисти човечето!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.