Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:07 14.07.25 
Здравна
   >> Алергии
*Кратък преглед

Тема Какво мислите за този обривнови  
Автор Samsara (непокорна)
Публикувано10.02.06 19:00

Има го само по корема. Алергия ли е?

Тема Re: Какво мислите за този обривнови [re: Samsara]  
Автор nikola_mam (:))
Публикувано10.02.06 20:21

На мен ми прилича, поне ние имахеме същите пъпчици по корема и гърдичките. Но да си сигурна отиди на алерголог или в клиниката по детска педиатрия. Дано да се укаже нещо друго.

Редактирано от nikola_mam на 10.02.06 21:03.

Автор MillenaМодератор (s interes)
Публикувано11.02.06 07:15

Не съм сигурна, може да се окаже и шарка някаква. Т.е. не знам как изглеждат шарките, но "6-тата", която караха Вики и Катето преди време изглеждаше точно така. Само, че за тех е присъща температура и т.н
Нека го види лекар.
Дано свършат скоро патилата ви, че доста ви се събра!

Тема Re: Какво мислите за този обривнови [re: Millena]  
АвторSamsara (Нерегистриран)
Публикувано13.02.06 14:15

Оказа се, че наистина е алергична реакция. Или е към "Картоф и ябълка" на Ам-Ам или е към сок "Ябълка" на НЕстле. Интересното е, че той не дава реакция към ябълка и картоф, когато са домашни, на Ганчев или на Хип. Затова Ам-Ам директно ми попадат в червения списък, а Нестле ще ги тествам след месец.
А той не всичкото отгоре е на Зиретк, представям си ако не беше как щеше да се изрине. Хубавото е, че след едно намазване с Цинкова маз пъпките изгубиха червенината си и някак си се свиха. Сега са доста по-мънички и със цвета на кожата, но сигурно поне още 4-5дни ще минат докато изчезнат.
Мажа го с А-дерма Ексомега за атипична кожа.
Някой друг имал ли е проблеми с Ам-Ам?

Публикувано13.02.06 15:08

Аз на Ам-Ам давам само череши. Давала съм 2пъти "картофи и тиква" и не сме имали проблем. Свърших му черешите и днес отидох да му купя нови, но са изтеглени от мрежата.

Тема Re: Какво мислите за този обривнови [re: nikola_mam]  
Автор kristia (майка на Дамян)
Публикувано13.02.06 15:23

nikola_mam, не е много по темата, но защо черешите на Ам-Ам са изтеглени от мрежата? Да няма някакъв нов проблем? Моля те пиши скоро, че ние също хапваме черешки.

Тема Re: Какво мислите за този обривнови [re: kristia]  
Публикувано13.02.06 15:33

Съжалявам, изказала съм се неточно.
Проверих в аптеката до нас, но са спряли да зареждат от Ам-Ам поне за сега. Щели да поизчакат. Но иначе не съм чула да има проблем с черешите им.

Тема Re: Какво мислите за този обрив [re: nikola_mam]  
Автор kristia (майка на Дамян)
Публикувано13.02.06 16:02

Благодаря за бързия отговор и за успокоението, че ние черешите много ги хапваме, а и така не успях да намеря на друга фирма пюре от череши - само.

Автор MillenaМодератор (s interes)
Публикувано13.02.06 20:38

Много съжалявам, че се е оказало реакция :(
Моите не са имали проблеми с Ам-ам, но това беше преди години. Сега нали се чу за изтеглената им нитратна серия. При мен се е случвало да не "пукне" капачката и да има плесен :(

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.