|
Тема
|
Какво мислите за този обрив
|
|
Автор |
Samsara (непокорна) |
Публикувано | 10.02.06 19:00 |
|
Има го само по корема. Алергия ли е?
| |
|
На мен ми прилича , поне ние имахеме същите пъпчици по корема и гърдичките. Но да си сигурна отиди на алерголог или в клиниката по детска педиатрия. Дано да се укаже нещо друго.
Редактирано от nikola_mam на 10.02.06 21:03.
| |
Тема
|
Re: Какво мислите за този обрив
[re: Samsara]
|
|
Автор |
Millena (s interes) |
Публикувано | 11.02.06 07:15 |
|
Не съм сигурна, може да се окаже и шарка някаква. Т.е. не знам как изглеждат шарките, но "6-тата", която караха Вики и Катето преди време изглеждаше точно така. Само, че за тех е присъща температура и т.н
Нека го види лекар.
Дано свършат скоро патилата ви, че доста ви се събра!
| |
Тема
|
[re: Millena]
|
|
Автор | Samsara (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.02.06 14:15 |
|
Оказа се, че наистина е алергична реакция. Или е към "Картоф и ябълка" на Ам-Ам или е към сок "Ябълка" на НЕстле. Интересното е, че той не дава реакция към ябълка и картоф, когато са домашни, на Ганчев или на Хип. Затова Ам-Ам директно ми попадат в червения списък, а Нестле ще ги тествам след месец.
А той не всичкото отгоре е на Зиретк, представям си ако не беше как щеше да се изрине. Хубавото е, че след едно намазване с Цинкова маз пъпките изгубиха червенината си и някак си се свиха. Сега са доста по-мънички и със цвета на кожата, но сигурно поне още 4-5дни ще минат докато изчезнат.
Мажа го с А-дерма Ексомега за атипична кожа.
Някой друг имал ли е проблеми с Ам-Ам?
| |
|
Аз на Ам-Ам давам само череши. Давала съм 2пъти "картофи и тиква" и не сме имали проблем. Свърших му черешите и днес отидох да му купя нови, но са изтеглени от мрежата.
| |
Тема
|
[re: nikola_mam]
|
|
Автор |
kristia (майка на Дамян) |
Публикувано | 13.02.06 15:23 |
|
nikola_mam, не е много по темата, но защо черешите на Ам-Ам са изтеглени от мрежата? Да няма някакъв нов проблем? Моля те пиши скоро, че ние също хапваме черешки.
| |
|
Съжалявам, изказала съм се неточно.  
Проверих в аптеката до нас, но са спряли да зареждат от Ам-Ам поне за сега. Щели да поизчакат. Но иначе не съм чула да има проблем с черешите им.
| |
Тема
|
[re: nikola_mam]
|
|
Автор |
kristia (майка на Дамян) |
Публикувано | 13.02.06 16:02 |
|
Благодаря за бързия отговор и за успокоението, че ние черешите много ги хапваме, а и така не успях да намеря на друга фирма пюре от череши - само.
| |
Тема
|
[re: Samsara]
|
|
Автор |
Millena (s interes) |
Публикувано | 13.02.06 20:38 |
|
Много съжалявам, че се е оказало реакция :(
Моите не са имали проблеми с Ам-ам, но това беше преди години. Сега нали се чу за изтеглената им нитратна серия. При мен се е случвало да не "пукне" капачката и да има плесен :(
| |
|
|
|
|