Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:22 23.11.25 
Здравна
   >> Алергии
*Кратък преглед

Тема лишеи-депигментация на кожата?  
Автор RAYA_YASENA (MOITE MOMI)
Публикувано11.01.06 11:27

Здравейте ,
искам да ви питам дали се случва при вашите мъници,след гадните лишеи вследствие алергия(атопичен дерматит),места където не са мазани с лекарства на кортизонова основа(за които знам че е характерно депигментация)а само с Нахткерсен балсам на Тайс,от много месеци(7-8) насам след като са минали лишеите кожата е на по светли петна,а такива има и по лицето ,което ме притеснява допълнително.Дали с времето ще се изравни цялата пигментация или.......не
Какво мога да направя

Тема Re: лишеи-депигментация на кожата?нови [re: RAYA_YASENA]  
Автор marid ()
Публикувано11.01.06 15:44

Не те искам в този клуб. Предполагам за Рая питаш - при Мартин няма такова обезцветяване, но пък и той е изключително бял, Райче е с матова кожа. Не мисля че ще остане трайно - кожата и доста ще се обнови докато дойде егренско време. Какво казва лекарката ви?

Целувки от нас!

Тема Re: лишеи-депигментация на кожата?нови [re: marid]  
Автор RAYA_YASENA (MOITE MOMI)
Публикувано11.01.06 17:10

И аз не се искам,но за съжаление понякога се вмествам с туй онуй покрай Райче.Да за нея питам,че отдавна ме тревожи,даже още на морето ти бях споменала.От тогава все така си седят.Просто се чудя защо се получава,след като не съм ги мазала с кортизон,а всъщност да ти кажа точно там където съм измазала сумати певизон заради памперс дерматита й няма такива петна
Дай Боже заради Ясенче поне да не посещавам клуба,макар че е доста светличка ,но засега внимавам уж двойно повече.
Лекарката още не съм я питала за това

Тема Re: лишеи-депигментация на кожата?нови [re: RAYA_YASENA]  
Автор Finch! (Retry)
Публикувано11.01.06 17:51

Калоян имаше доста петна от лишеи и екземи, имам предвид по-бели след преминаването, щото той е много светъл... та да не се отплесвам - в момента е само едно петно на мястото на последната екзема. Изчистват се при него т.е. изравнява се тена след няколко месеца от изчезването на лишея или екземата. Има един упорит лишей на едната вежда, но се надявам и той така да си премине. Не съм ги мазала с нищо друго освен д-р Тайс и слънцезащитни кремчета...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.