|
Тема
|
за храните Ганчев!
|
|
Автор |
ybaG (:) :)) |
Публикувано | 25.11.05 10:53 |
|
Сега видях списъка с подходящите храни за алергичнмите бебоци!
Аз храня беба с безмлечните зеленчукови пюрета на Ганчев. Нямаме никакъв проблем засега!
Не са ли подходящи според вас и защо?

| |
Тема
|
Re: за храните Ганчев!
[re: ybaG]
|
|
Автор |
Teди (недоспала) |
Публикувано | 25.11.05 12:12 |
|
Аз лично не съм давала купени зеленчукови пюрета, защото не ми се ровеше по етикетите (както правех с плодовите).
Възможно е зеленчуковите на Ганчев да съдържат домати или грах, а двете не се препоръчват при АБКМ.
Ако има подходящи зеленукови и имаш време, пусни една бележка със съдържанието и ще попълним списъка 
| |
Тема
|
[re: Teди]
|
|
Автор |
ybaG (:) :)) |
Публикувано | 25.11.05 12:23 |
|
ами има и без грах и домати, но аз редовно си давам и от тях! Засега нямаме проблем, но ще взвма да ги спра за всеки случай!
Ще проверя внимателно и ще пусна списък, на тези който не съсържат мляко, грах и домати!

| |
Тема
|
[re: ybaG]
|
|
Автор |
Ancheto* (на Петър) |
Публикувано | 25.11.05 23:11 |
|
Аз съм давала. По едно време се мотаеха по рафтовете едни диетични - без мляко, без домати - ама изчезнаха отдавна. Сега не съм гледала асортимента.
Все пак списъка е на поне 1 година и е добре "новите" мами да помагате за актуализирането (ние с по-големите отдавна не гледаме тези рафтове).
Давала съм и плодови, а по-късно и с пилешко, свинско и т.н. Но те имат домати и ги въведох доста по-късно.
Да кажа само, че пюретата винаги са ми били инцидентни - ако не мога да сготвя.
Виж плодовите по-често ги купувахме.
| |
|
Много ти благодаря за това Аз много пъти призовавах за това. Ние наистина отдавна нямаме нужда от тях, нито от козметиката, трябва някой да помага с актуализирането.
Аз съм давала Ганчев в по-късна възраст. Когато захранвах нямаше нищо подходящо (без телешко, домати, мляко и т.н.). Вече може да се е появило...
| |
|
|
|
|