|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Eлда - откъде
|
|
Автор |
queenmabb (на сънищата) |
Публикувано | 23.01.05 10:22 |
|
Момичета, купували ли сте елда (фини ядки) напоследък? Аз последно взех от Била още края на ноември и оттогава никъде няма - нито в Била, нито в по-големите магазини около мен. В Метро не ходим.
Та едно разннобразно ядене ми отпадна напоследък и много искам да купя пак отнякъде, ама да не е каша.
| |
|
И аз съм купувал от големи магазини Елда (гречка), но последните пъти я намирах и в по-малки. Надявам се щом е свършила, търговците да се сетят да я предложат пак.
| |
|
Ама наистина е изчезнала - аз се убих да я търся в Бургас - нито в Била, нито в Метро,нито по други магазини, вкл. и в диетичните - никъде няма, много странно...
| |
|
Привет!
Не съм чела какво са ти отговорили другите - но в Била на Славия вчера имаше. А днес - в Била на България.
Целувки на Стела!
| |
|
Едно време, но отдавна, разбира се, бях виждала на диетичният щанд в "Европа' в Младост.
| |
|
Аз взимам от тази на сърна.
Ти точно ядките ли търсиш?
| |
Тема
|
Re: Eлда - откъде
[re: queenmabb]
|
|
Автор | lrina (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.05 16:31 |
|
V Halite ima.
| |
Тема
|
[re: lrina]
|
|
Автор |
Teди (с Огънче) |
Публикувано | 24.01.05 18:19 |
|
Преди време отстрани на Халите имаше диетичен магазин. Там също може да има.
| |
Тема
|
[re: queenmabb]
|
|
Автор | veni (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.01.05 12:01 |
|
Daite podrobnosti za elda: za kakvo ia polzvate.V Pleven e palno, no neznam za kakvo se polzva?
| |
Тема
|
[re: veni]
|
|
Автор |
Чeтa () |
Публикувано | 25.01.05 12:03 |
|
Аз, елдените ядки на Фамилия Никола за закуска/като овесените ядки с мляко и плод/, а елдата на зърна за основа на зеленчукови пюрета.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|