Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:41 07.07.25 
Здравна
   >> Алергии
*Кратък преглед

Тема може ли с хомеопатиянови  
Автор jddu (непознат )
Публикувано14.11.04 20:04

Hякой има ли успех при лечение на астматичен бронхит при хомеопат?Може ли координати?

Тема Re: може ли с хомеопатиянови [re: jddu]  
Автор MillenaМодератор (s interes)
Публикувано15.11.04 01:33

Няколко мами се изказват много добре за хомеопатията в лечението на алергия, надявам се да се включат, за да ти помогнат.

Тема Re: може ли с хомеопатия [re: jddu]  
Автор Finch (минаващ)
Публикувано15.11.04 09:13

Лично аз, за щастие, не съм имала повод да се запозная с лечението и етапите на астматичния бронхит, но при нашия хомеопат има такива случаи и много добро е състояние на едно детенце в момента. Не мога да кажа със сигурност, че се е излекувало, но поне много отдавна няма пристъпи. Алергиите наистина много по-лесно се овладяват и лекуват с хомеопатия. За повече информацияпопитай в клуб Хомеопатия, а там има и закотвена тема с адреси и координати на добри доктори. Ако имаш въпроси и мога да ти отговоря с радост ще го направя...

Тема Re: може ли с хомеопатиянови [re: Finch]  
Автор koя ли (непознат)
Публикувано15.11.04 17:02

Детето ми е с астматичен бронхит,опитвам от две години с хомеопатия, засега - с колеблив успех. Поне според мен няма смисъл да пускате въпроси в клуб Хомеопатия , аз го направих, без да получа отговори, ако прегледате темите там, ще видите. Повечето от посетителите на клуба са привърженици на д-р Гълъбов. Не съм сигурна дали той има достатъчно време за деца, особено с бронхит, където трябва да се следи постоянно състоянието на детето....Всъщност намерих някой отговори тук, при майките, в клуб Алергии. Успех!

Автор Bakerita (момче и момиче)
Публикувано15.11.04 18:00

Здравей!Моя син беше с такава диагноза от Детска пулмология и с предписано лечение-целогодишно на Кларитин.Е,аз не му го дадох и една седмица даже.
Отидохме при педиатър-хомеопат и вече(да не дърпам дявола,де,но...)няма пристъпи.Лечението е продължително и трябва да си убедена и да вярваш в това което правиш, и в лекаря си.Заслужава си-убедих се!

Кати-14.01.04

Тема Re: може ли с хомеопатиянови [re: koя ли]  
Автор dodo_dodo (трън)
Публикувано17.11.04 11:53

Има време за деца Гълъбов. Ние сме му пациенти.
Денис е с асматичен бронхит. Но засега много добре се повлиява от Кетотифен. От два месеца не е боледувал да чукна на дърво - т.е. от както го приема.

Авторjddu (Нерегистриран)
Публикувано17.11.04 21:08

Blagodaria na vsichki za uspokoitelnite dumi.Molia ako niakoi moje da dade koordinati zastoto sme ot provinchiata i s putuvaneto nestata sa malko po-slojni.

Автор Finch (минаващ)
Публикувано18.11.04 10:08

провинцията е много обширно понятие... Най-добре е лекаря да ви е наблизо, поне доколкото може. Ако искате да е в София ще ви дам координати на моя хомеопат. Препоръчително е да потърсите препоръки за да изберете някой и да е от класическата школа...

Тема Re: za Finchнови [re: Finch]  
Авторjddu (Нерегистриран)
Публикувано21.11.04 18:24

Ot Pazardjik sme,ne e mnogo daleche ot Sofia.Ste vi buda mnogo blagodarna ako mi dadete adresa i telefona na Vashia lekar.Narrovichme deteto s lekarstva ,a efektut e vinagi vremenen.Pri homeopatiata pone niama stranichni efekti

Тема Re: za Finchнови [re: jddu]  
Автор Finch (минаващ)
Публикувано22.11.04 09:35

Не искам да те стряскам, но от хомеопатията също могат да се създадат големи проблеми за това е важно да се спазват изискванията и да се има доверие на доктора. Да се настоиш, че това е начин на живот. Доста време ми трябваше за да се убедя да започна и да имам доверие. Много пъти сме се карали по телефона и съм ревала, но вече знам, че има голям смисъл. Нашият хомеопат е д-р Ванков 0888373600, секретарката записва час на 02/9719844. Първият преглед продължава около 2 - 2.30 часа и е 60лв., вторичните проследяващи прегледи са по 20лв., в това число капките. Д-р Ванков е класически хомеопат, който преди да започне да се занимава с хомеопатия е работил в ИСУЛ. Ако имате въпроси, на които мога да отговоря ми оставяйте бележки, а тук влизам не по-малко от веднъж седмично... Дано де се оправите бързо

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.