|
|
|
Тема
|
За зъбите
|
|
| Автор |
iliana_g (непознат) |
| Публикувано | 24.09.04 21:48 |
|
|
Давате ли нещо при растежа на зъбите? На Гого му растат поредните два или три, вече незнам, но през нощта е доста нервен. Буди се по 125 пъти и ми е жал за него, а и аз вече не издържам да ставам през половин час. GP-то ми препоръча някакви хомеопатични свещички Вибуркол Н, но това, което ме притеснява е, че съдържат лайка. Май ще трябва да звъня на Мустаков, но исках и вас да попитам.
| |
|
Тема
|
Re: За зъбите
[re: iliana_g]
|
|
| Автор |
Teди (с Огънче) |
| Публикувано | 25.09.04 08:30 |
|
|
Ние караме само на Калгел. При Оги действа безотказно, успокоява винаги.
| |
|
|
|
Аз с каквото и да мажа няма никаква полза , боли го, кисел е -ужас .Освен това той изобщо не дава да му бръкна в устата - голяма борба е и в крайна сметка се отказвам. Има едно гелче - солкосерил - като паста, на гранулки е - то имаше по-голям ефект при Мартин, струва към 10 лв.
За хомеопатично средство за зъбки много момичета са доволни от Камомила - лайка сиреч, в определено разреждане - но аз не съм давала, звънни на Мустаков - ще ти каже дали е подходящо.
| |
|
|
|
Мисля,че мога да те успокоя. Хомеопатичните лекарства са с минимално съдържание на изходната съставка-те са фактически "активна "вода.Затова и много хора не им вярват-практически в тях след хилядите разреждания няма нищо!Това не значи,че не действат-за мен -напротив,много си ги уважавам,даже.
Кати-14.01.04
| |
|
|
|
|