|
|
|
Тема
|
Боровинки
|
|
| Автор |
l.tabakova (непознат
) |
| Публикувано | 09.06.04 13:34 |
|
|
Дъщеря ми е на 6,5месеца и преди два дни и дадох за първи път боровинки (изчетох всичко във клуба и от написаното разбрах, че можело да се дават на алергично дете и реших да и разнообразя плодовете, досега съм давала ябълка, круша, слива и шипка) обаче и излезнаха ситни пъпчици по лицето и около ушите, а днес видях че има много ситен обрив и по рамената и съвсем малко по гръбчето, явно не и понасят, иначе ги хареса . И сега въпросът ми е дали след 2-3 седмици да пробвам да и дам отново или да изчакам по-дълго време?
| |
|
|
|
Аз не знам какво да те посъветвам.Просто и ние сме на този етап-опит-ура!,опит-обрив
И аз така преди седмица реших да разнообразя с боровинки,ама и Кати се изрина .Сега съм решила поне 2 седмици да не пробвам нови неща . А, и после ще пробвам нещо друго,а боровинките след месец примерно..
Аз точно си мислех за шипки.Значи при вас нямаше проблем с тях,а?
Кати-14.01.04
| |
|
|
|
Мартин понася боровинки, но според лекарката ни трябва внимателно с тях. Изчакай още месец, преди да опитате отново. Можеш да разнообразиш с череши и тиква
| |
|
|
|
здрасти,
на моята хубавица лекарката й забрани да консумира всякакви горски плодове. мисля, че и боровинките са такива. та още не съм й давала пюре, макар че са много вкусни:)
по-добре изчакай, сега излизат толкова много плодове - ще имаш богат избор.
[image][/image]
| |
|
|
|
Здравей, с шипката нямаше никакъв проблем, дадох и преди месец, купих на Хип пюре от шипки, но е доста по-скъпо от другите плодови-около 1.80лв, след това взех на Ам-ам.Дори минахме и пробата с глутена-по мое невнимание бях купила каша с ябълка и дюла на Слънчо, а пък тя имала пшеница, но не се бях сетила, че точно в нея се съдържа глутен и така бебка си изяде цялата кутия, добре че нищо и няма.
| |
|
|
|
Борис също понася боровинки - взимам му от пюретата на Хаме. Щом ти е направила реакция от тях, изчакай около месец, може и малко повече и пак пробвай.
Ти какви боровинки даде?
| |
|
|
|
Дадох и плодово пюре на Семпер-първият ден 1лъж., 2-ия-2 лъжички и днес пак толкова, и останалото го изядох аз , защото ми стана ясно, че няма да и давам повече от него.
| |
|
|
|
И аз така давах-всеки ден увеличавах .Но ,когато се оплаках тук на момичетата,Теди ме посъветва да прескачам по един ден-за да не става натрупване .Явно затова се изринахме и ние
С шипките ще пробвам по тази система пък дано няма проблем.А,и аз ще намазвам почти по цяло пюре
Кати-14.01.04
| |
|
|
|
|