|
Тема
|
Целувка по бузата и разчоплени пъпки
|
|
Автор |
roni7777 (непознат
) |
Публикувано | 12.09.11 20:55 |
|
Здравейте!Днес една жена малко я познавам,работеше чистачка в общината дойде до мен и ме целуна по бузата.По бузата имам поне 10 пъпки,някои от които ги бях разчоплила.Винаги сам с пъпки преди и по време на цикъл.И тъй като ме хвана шубето се изчистих с мокра кърпа,после с вода от шише.Жалко,че нямах спирт под ръка.По мократа кърпа падна една малка коричка от едната пъпка.катос е върнах в нас след 2 часа близо се намазах със спирт и едната пъпка ме защипа доста,може би тази където и падна коричката.та ме гони шубето дали не съм прихванала някой СПИН.Моля пишете.Чакам Мустанг да се включи.
| |
Тема
|
Re: Целувка по бузата и разчоплени пъпки
[re: roni7777]
|
|
Автор |
mustangGT () |
Публикувано | 15.09.11 23:41 |
|
Никой спин не си прихванала, но вземи се стегни...
| |
Тема
|
[re: mustangGT]
|
|
Автор |
roni7777 (непознат
) |
Публикувано | 16.09.11 14:42 |
|
Преди няколко седмици си правих тес за хив в лаборатория обикновенна,не в КАБКИС,после видях резултата по нета(-),та си мисля,може ли да са объркали нещо,незнам и с какъв тест са работили пишеше хив 1/2 и толкова.Ами ако теста е +,как ще го публикуват или ще пише неготов резултат и ще го пратят в Нац.Потвърдителна лаборатория.Взех да се замислям дали да не ходя там за нов тест,ама като се има предвид страха от спин и боденето с игли,незнам кой е по добрия вариант.
| |
Тема
|
[re: mustangGT]
|
|
Автор |
enarei (Педалолог) |
Публикувано | 16.09.11 20:23 |
|
Абе де да знаеш, в Либия го прихващали лесно.
| |
Тема
|
|
|
Автор | az (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.09.11 18:45 |
|
Извинявай, мисля че имаш нужда от корегираща терапия. Защо не потърсиш специализирана помощ? И кръв да бълва от устата на чистачката, пак не може да те зарази.
| |
Тема
|
|
|
Автор | edna (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.11 21:50 |
|
Мисля, че отдавна е трябвало да си направите сериозна консултация с психиатър и да ви назначи терапия....не може да си измисляте непрекъснато глупави поводи, за да си навивате че сте се заразила с ХИВ и да си правите тестове....Мисля, че вече многократно ви отговориха, а и един средно интелигентен човек като прочете веднъж как става заразяването, ще пощади аудиторията от супер глупави въпроси
| |
|
|
|
|