|
Тема
|
Европейското HIV/СПИН дружество издаде нови препор
|
|
Автор | Bio (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.11.09 14:26 |
|
Новото ръководство на European AIDS Clinical Society (EACS) препоръчва започване на HAART по-рано, при нива на CD4 Т-лимфоцитите между 350 и 500 клетки/мкл, с цел подобряване на дългосрочните резултати и минимизиране на коморбидните състояния.
| |
Тема
|
Re: Европейското HIV/СПИН дружество издаде нови препор
[re: Bio]
|
|
Автор |
finish (достатъчно) |
Публикувано | 19.11.09 15:10 |
|
Разгеле, решиха се официално да вдигнат прага, но не само това е важното в новият документ.
Остана и у нас някой да попринесе нещичко в практиката, щото иначе за кой ли път ли се мъкнаха цяла делегация в Кьолн да научат нещо си.
| |
Тема
|
[re: Bio]
|
|
Автор |
finish (достатъчно) |
Публикувано | 23.11.09 19:14 |
|
Ето и още инфо по същият повод.
| |
Тема
|
[re: finish]
|
|
Автор |
kalu6ka (r.e.m.) |
Публикувано | 11.12.09 22:38 |
|
И защо толкова злобно - "цяла делегация"....не мога да разбера това озлобление към лекарите, все пак те са тези, които се стремят да помогнат, при условията и възможностите които са в България, ама нали все трябва да има виновен...
| |
Тема
|
[re: kalu6ka]
|
|
Автор |
finish (достатъчно) |
Публикувано | 11.12.09 22:55 |
|
За да се застъпваш за нещо, следва и да го познаваш и цениш точно понеже го познаваш.
При мен е обратното и се запитайте защо.
Не визирам нещо по принцип, а конкренти неща от жалката ни действителност.
| |
Тема
|
[re: finish]
|
|
Автор |
kalu6ka (r.e.m.) |
Публикувано | 12.12.09 09:40 |
|
За да взема отношение, сигурно и аз познавам нещата..вероятно познавам и хората които биха могли да коментират с такова озлобление...
| |
Тема
|
[re: kalu6ka]
|
|
Автор |
finish (достатъчно) |
Публикувано | 12.12.09 12:31 |
|
Е щом го познаваш, просто си наясно как е регламентирано лечението и няма нужда да ти обяснявам, че това е ненормално положение.
Някой или някои, не са си свършили работата и не ми е на мен в правомощията да ги накарам да го направят, но ми е работа да казвам истината за проблема.
Това си е тяхна отговорност да инициират и приемат примерно един консенсус за лечение и не само за лечението и да го обновяват периодично, което си е толкова нормално да се случва, но не и у нас, нали!
И да. Не съм щастлив от положението.
Да, може и озлобление да е, но и да, то е с основание.
И не говори в множествено число.
Пиша тук сам и това ми е личното мнение за което си нося персоналната отговорност и не се крия изобщо.
Ако познаваш и повече хора с моето мнение поздрави ги от мен. Прави са си и те.
| |
|
|
|
|