Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:55 10.11.25 
Здравна
   >> ХИВ и СПИН
*Кратък преглед

Тема hiv-protivoza4ata4niнови  
Авторbeti (Нерегистриран)
Публикувано09.12.09 19:53

hiv pozitivna sam ot edna godina za sajalenie priqtelq mi sa6to e pozitiven tova koeto me interesuva e dali moga da izpolzvam protivoza4ata4ni za6toto sami razbirate 4e ve4e prezarvativa nqma smisal no vse pak iskam da se predpazq ot zabremenqvane

Тема Re: hiv-protivoza4ata4niнови [re: beti]  
Автор finish (достатъчно)
Публикувано09.12.09 20:26

ТОВА, е поредната глупост.
Ако не е тайна като си позитивна не си ли се интересувала, какви правила трябва да спазвате с партньора ти. Питала ли си изобщо някого и кого.
Презервативът си остава задължителен. Това е.
Питай си лекуващия лекар или потърси контакт с някой да ви научи и двамата.
Питането ти ме навежда на мисълта, че ще си и от тия, които не знаят нищо за лечението и правилата при него, а това знание е необходимо за да не се влеете в тълпата от провалили терапията си и развили резистентност.
Боже, боже.
За секса се сещате, а за здравето си - изобщо не.
Вервате на лекарите ли. Къв народ.
И от сега да ти кажа. Мен не ме питай изобщо.
Писнало ми е да уча някого да мисли за себе си и близките си.

Тема Re: hiv-protivoza4ata4ni [re: beti]  
Автор FireeeМодератор (същата)
Публикувано10.12.09 16:30

Презервативът и при вас е задължителен.
Ако искаш мога да те насоча към неправителствена организация, където ще разбереш много полезни неща. На терапия ли си? Информирана ли си като цяло относно живота с ХИВ?
Ако искаш ми пиши на julkata_@dir.bg.
Наистина трябва да се поинтересуваш повече от някои неща, които биха направили живота ти лек, дори и с ХИВ. Трябва повече да обръщаш внимание на здравето си, както и на неговото здраве.
Все пак, всеки започва от нулата, така че не е късно да се поинтересуваш

No Fear
Destination Darkness

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.