|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
(не)логично притеснение
|
|
Автор | oффф (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.09.09 04:24 |
|
Значи - тази вечер минавах по бул. опълченска посока Зоната и видях в нещо като дворче някакъв хероинист да се цели с инжекция. Спрях да го погледам (на няколко метра от него) и тръгнах да го снимам с телефона. В тоя момент ми се стори,че май ме замери с нещо. Не усетих нито удар,нито нищо,но така ми се стори. И си тръгнах. След няколко часа като се прибрах видях че имам на дясната ръка точно на сгъвката надута зачервена пъпка точно на вената. Подобно се получава като ми вземат кръв за изследване... Може и от комар да е това,знам ли. Но ме притеснява да не ме е уцелил тоя със заразената игла например? Друг е въпроса,че от разстояние няма как да я забоде така,че да ме зарази,нали? Ше се радвам на сериозен отговор,понеже се притесних...
| |
|
заразената игла? как разбра че е заразена и с какво е заразена
| |
Тема
|
Re: (не)логично притеснение
[re: !!Фakличka!!]
|
|
Публикувано | 05.09.09 17:43 |
|
Еми предполагам, не мога да знам дали и какво има в тая игла. Надутото го намазах снощи и изчезна, сега е само като точка. Вероятно е от комар, ама знам ли...
И да попитам - дори да ме е уцелил хипотетично с игла/инжекция от разстояние не би трябвало да може да ме е заразил с нещо,щото иглата трябва да се вкара дълбоко във вената и да се задържи известно време,нали?
| |
Тема
|
[re: oффф]
|
|
Автор | kkkk (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.09.09 21:47 |
|
ti se ebava6 nali?
| |
|
самото ти изказване че иглата е заразена, даже не казваш с какво според теб е заразена е смешно....така и така имаш интернет, вземи прочети малко литература и тогава започвай да се притесняваш с разни заразени игли
| |
|
те такива като него станах много дет се ебават, ма май си питат съвсем сериозно, което говори за ниската им здравна култура
| |
|
само да допълня - "хероинист" е пич те такава дума нЕма, по правилно не ти ли звучи в ушичките " хероиново зависим" или просто тъп наркоман, щото все пак няма как да знаеш дали се друса с херо, нали
| |
Тема
|
|
|
Автор | oфффф (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.09.09 22:15 |
|
Разбира се, че знам че се друса с хероин, щото го видях как си нагрява лъжичката и си подготвяше инжекцията. На столичен жаргон им викаме хероинисти на такива. Изчел съм достатъчно, не ми говори за мойта здравна култура. Въпроса ми е съвсем сериозен. Пределно ясно ми е че шанса да стане това е много малък, но на теория е възможно (да ме уцели и да е бил спинозен), а и после действително имах подуто на вената, което спадна след няколко часа и остана само точка като от пробито с нещо!
Затова питам дали е възможно да ме зарази ХИПОТЕТИЧНО ако ме е уцелил във венара от разстояние 3-4м. с инжекция, по чиято игла има заразена кръв? Искам сериозен отговор на някой, а не някакви безсмислени разсъждения. Не съм малоумен...
| |
|
"На столичен жаргон им викаме хероинисти на такива"А на село как им викат знаеш ли? че ми стана интересно
ако ми кажеш на село как им казват ще ти отговоря съвсем сериозно на питането, честна дума
ПП ти бая време си загубил да го наблюдаваш кво точно прави, а
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 07.09.09 16:20 |
|
стига си писала кафенящини, че ше си помисля че и ти си на херо.
Ше се радвам някой да ми отговори сериозно. Пак казвам - интересува ме ако все пак (хипотетично) ме е уцелил от разстояние с инжекцията какъв е шанса да ме е заразил при положение, че ми е направил рана?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|