|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Поредното питане :(
|
|
Автор | shashnat (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.08.09 20:10 |
|
Наскоро имах малко вземане-даване с едно момиче, правих и малко Кунилингус (т.нар. лизане) без предпазни средства, има ли голяма вероятност от зараза (каза ми, че при предишните си контакти се е пазила) ? След тази орална любов последва секс, с презерватив разбира се, секса не продължи много защото презерватива беше ментолов и започна леко да пари и веднага се отказах, след като го свалих установих, че е здрав, та възможно ли е да има някаква голяма вероятност от зараза от френската любов и секса след това... на мен ми беше първа партньорка, а тя ми каза, че преди мен се е пазила
Отговорете, моля Ви !
| |
|
Не, няма риск.
| |
Тема
|
Re: Поредното питане :(
[re: shashnat]
|
|
Автор |
finish (достатъчно) |
Публикувано | 11.08.09 23:15 |
|
Спокоооо
| |
Тема
|
|
|
Автор | shashnat (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.08.09 23:31 |
|
Мерси момчета страха ми се засили още повече на сутринта след изпълнението, защото ме прекара корема (разтройство), даже неска пак, ама мисля, че сега има нов вирус, защото и други хора се оплакват от разтройство, иначе мацката не е някоя "бръмчалка" а си е с нормално поведение, имала е преди мен 2 или 3 сериозни приятеля, значи няма място за тревоги :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Лилит (вещица) |
Публикувано | 12.08.09 16:02 |
|
Само да вметна, че ХИВ не лови само "бръмчалките", нито е нужно да натръшкаш половин България, за да те настигне - понякога е достатъчен един контакт с когото трябва и се случва и на най-порядъчните хора.
Иначе в твоя случай нямаш от какво да се притесняваш, разбира се.
| |
|
абема може ли такива въпроси да задавате???? Ми при всеки следващ контакт ли ще питаш така??? гони ви страшна параноя
| |
Тема
|
[re: !!Фakличka!!]
|
|
Автор | mustangGT (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.09 14:30 |
|
По-добре да се пита отколкото да "мааш" безразборно и без мисъл
| |
Тема
|
[re: mustangGT]
|
|
Автор | jorji_bg (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.08.09 21:19 |
|
ако сие лизал и си имал карвйашти венци --по-добре иди се изследваи
| |
|
Май по-дубре йя да обштувамесинаресотколкото с Жоржи....не знам вече....
| |
Тема
|
|
|
Автор | мxм :) (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.09.09 02:31 |
|
Когато лижеш гледай да не опираш юздичката на езика си на зъбите долу, защото се образува раничка там. По-добре да си подложиш устната като буфер. А и не бих лизал с напукани до кръв устни през зимата примерно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|