|
Тема
|
Боклуците си го намират.....
|
|
Автор |
bat_out_of_hell (ентусиаст) |
Публикувано | 22.03.09 21:05 |
|
рано или късно.
Айде да го гръмнат пък ще почерпя после за здравето на убиеца му.
Редактирано от bat_out_of_hell на 22.03.09 21:06.
| |
|
О, то евтинийка, само 50 иляди
No Fear
Destination Darkness
| |
|
Някой може да го обича почти колкото мен.А 50-те хиляди да са му само бонус към удоволствието.
| |
|
Със сигурност има хора, които са засегнати от методите му. Все пак държа да отбележа, че разни мои приятели и познати, които са хора с образование и с вкус по принцип, му се кефят на изцепките. Явно масата го харесва-факт. В повечето случаи, като стане дума за него, започвам да водя спорове, които не водят до нищо, защото не мога да се защитя защо пък тоя не го харесвам. Ситуацията е малко деликатна
No Fear
Destination Darkness
| |
Тема
|
Re: Боклуците си го намират.....
[re: Fireee]
|
|
Автор |
poltroon (новак) |
Публикувано | 22.03.09 23:09 |
|
Въпрос на вкус! казало кучето и....
Бе аз не ща да гърмят никого! Искам по по-мъчителен начин човек да осъзнава грешките си и да има изкупление. Малко жестоко звучи, ама като теглят на някого куршума какво се решава? А и не е справедливо - хората се мъчат да надвият даже СПИН-а с лекарства, пък насилствено да се отнема живот... - ? Става сложна темата от тука нататък.
Пък и нали знаете, че боклуците свършване ня - мат!
Редактирано от poltroon на 22.03.09 23:10.
| |
|
Аааа,и за по-мъчителен начин си мислех.Няколко пъти вече подготвях спринцовката,да знам поне защо говори че "Спинозни сеят смърт....",ама пусто все чакам някой друг да свърши работата вместо мен.
А как точно си представяш да "осъзнае грешките си" от такъв който даже от смъртта се опита да направи сензация поругавайки паметта на един прекрасен човек?
| |
|
Жената която ме създаде като личност и която обожавах ,обичаше да цитира една фраза от древен Рим - "Дайте на народа хляб и зрелища и той няма да се бунтува".Е,явно Карбовски добре си е научил урока със зрелищата,щом толкова го харесват.
| |
|
Вече имаме истинска информация за заплашващ със саморазправа позитивен.
Редно е да я споделяме периодично с обществото и да сезираме органите на реда за заплахата за да бъде създаден най-после изолатор за такива биологични терористи.
| |
|
Ми той парички печели от тая работа, а щом са намесени паричките, при много хора скрупулите ... бягат! Бягат, като ХИВ от ВААРТ бягат!!!
Как осъзнава грешките си някой - като има наказание, под каквато и да е форма - пряка, преносна, образна.... Но не включвам насилствената смърт.
| |
|
|
|
|