Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:10 11.11.25 
Здравна
   >> ХИВ и СПИН
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Жоржи,нови  
Автор FireeeМодератор (същата)
Публикувано23.02.09 23:21

наистина е време да се откажеш. Ако не сега, то утре ще те изтрия, и ще бърша до дупка. Упорита съм като магаре. Да ти кажа ли кои правила нарушаваш?
1.Пишеш на латиница, което вече тук не е прието.
2.Обиждаш хората, които присъстват по един или друг начин в този клуб. Обиждаш ги, а всъщност може би някои от тях са болни.
3.Дискриминация.
4.Това е клуб за взаимопомощ, а не кенеф за душевните ти излияния. Потърси друго място, където да се изхождаш на воля и да не пречиш на никого.

No Fear
Destination Darkness

Тема Re: Жоржи,нови [re: Fireee]  
Авторjorji_bg (Нерегистриран)
Публикувано23.02.09 23:30

лошото е че бройката новозаболели се увеличава а вие нямате адекватно решение за намаляването им и дори триете теми които дават някакво предложение--докато непуснете темата ми по-долу която сте я заключили и интересува много хора ште имате проблем с мен

Тема Re: Жоржи,нови [re: jorji_bg]  
Публикувано23.02.09 23:33

Добре, явно ще имаме проблем един с друг

И все пак искам пак да ти кажа, че твоите писания няма да имат смисъл, а трудът ти ще отиде на вятъра, тъй като всяко твое следващо мнение в този клуб ще бъде трито. За мен това не е проблем, а удоволствие. За теб е напъване и нервиране
Не ми отговаряй, ще бъдеш изтрит.
Лека вечер!

No Fear
Destination Darkness

Публикувано23.02.09 23:36

Само да добавя за пишещите тук клубари-не отговаряйте на Жоржи, защото и вашите писания ще бъдат изтрити-просто такава е практиката. Извинявам се на някои, чиито закачени към Жоржи отговори вече изтрих-просто като резна клончето падат всички круши

No Fear
Destination Darkness

Авторjorji_bg (Нерегистриран)
Публикувано23.02.09 23:41

да ти го резна на маикати в путката--кадето триеш хората тук колко свирки направи на министара на културата та да сложи тук да режеш които си поискаш?

Публикувано23.02.09 23:44

Е не, този шедьовър ще го оставя, искам и другите да се посмеят малко

No Fear
Destination Darkness

Автор about blank (to be filled in)
Публикувано24.02.09 08:01

Е, добре че не си го изтрила! Наистина щяхме да пропуснем много!

Аз преставам да се занимавам с Жоржито, уморих се от толкова много лудост покрай мен!

Автор about blank (to be filled in)
Публикувано24.02.09 08:24

Хохохохохо,чак сега загрях, че туй СПИНа е културно мероприятие

хахахахахаха! Като й разправям на Fireee, че има нещо общо с властта, и то еврейско-комунистическата! Ама сега я разкриха!

Тема Re: Жоржи,нови [re: about blank]  
Автор ros2r (1 филер)
Публикувано24.02.09 08:39

Ама и ти, много бавно стопляш. То и четирите годишни времена помагат на заговора... Имам предвид г-н Вивалди. Той да не е юдей?

Тема Re: Жоржи,нови [re: ros2r]  
Автор finish (достатъчно)
Публикувано24.02.09 09:01

И четирите сирена помагат без значение на какво са добавени.

С това съзрях връзката на модераторката и с ДПС.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.