|
Тема
|
преглед на италианска бутилка
|
|
Автор | k_j (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.03.10 08:48 |
|
доста автомобили внос от италия са с агу , а за да можеш да зареждаш по бг бензиностанциите изискват паспорт на агу какъвто те не притежават -- каква е процедурата и къде,колко струва
| |
Тема
|
Re: преглед на италианска бутилка
[re: k_j]
|
|
Автор | ww (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.03.10 17:10 |
|
okolo 30 leva - Sofia gaz komers.
| |
Тема
|
[re: k_j]
|
|
Автор | cony (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.04.10 18:00 |
|
кола купена от Холандия с газова бутилка италианска регистрирана в КАТ бензин/газ на големия талон но няма никакви документи за газовата уредба и незнам къде може да получа преглед и стикер , на две места ми отказват, моля за помощ!
| |
Тема
|
[re: cony]
|
|
Автор | ponedelnik (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.04.10 22:59 |
|
смяна на бутилката бате,друг изход нямаш
| |
Тема
|
[re: ponedelnik]
|
|
Автор | prodan (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.04.10 23:36 |
|
Добре де, моята бутилка е БРЦ произведена 2008г , поставена е в Италия преди 2 години в сервиз Брц заедно с цялата уредба и да не мога да я регистрирам ! Ми то е трагично-смешно ... Като на другата ми кола три дни преправях връзките на майсторите. То има и цветни копирни машини, но защо да го правя?
| |
Тема
|
[re: prodan]
|
|
Автор |
VladoR (любител) |
Публикувано | 29.04.10 09:07 |
|
Щото като тръгнеш да правиш другото, надали ще ти излезе кой знае колко по-ефтино, а колко ти е ценно времето, което ще изгубиш по по-близкия до човешката логика начин (в България нещата понякога не се подчиняват на тази логика) - това сам си го знаеш. А дали въобще ще успееш ... божа работа.
Иначе - ако не бъркам, тук по местните географски ширини паспортът върви с бутилката. Затова и съветът на колегата по-горе е за смяна на бутилката.
А ако пък си си купил кола с газов инжекцион, който не се поддържа тук (това че е БРЦ на първо четене не е 100% гаранция), то тепърва ще има да се веселиш, но това последното е друга тема.
| |
Тема
|
[re: VladoR]
|
|
Автор | Prodan (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.05.10 23:01 |
|
36 лв с двата стикера, но при мен всичко е перфектно. Благодаря на WW.
| |
|
|
|
|