Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:50 02.11.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Има ли въобще някой доволен от Газво Инжекцион  
АвторKosi (Нерегистриран)
Публикувано30.01.10 15:56

Здравейте,
Понеже ми писна да се занимавам с глупости и реших да си сваля ГИ, а пък се запознах с доста хора с такива уредби и сред тях не видях нито един да е доволен от "високотехнологичната - 3 поколение" газова система. Реших да пусна темета и да ви питам, добре де някой въобще има ли без проблеми и де е доволен от неговия газов инжекцион, освен газаджията който ти взима двойно, тройно повече пари и ти обяснява че така си щял да си запазиш уж колекторите

и да вървяла като на бензин?
Щото на практика се получава че ти тези пари които ги даваш отгоре за ГИ спрямо нормална газова може би ще са колкото едни нови колектори, но въпросът е и че след това не само че не могат да я настроят, а дори и не може да се кара нормално!

Тема Re: Има ли въобще някой доволен от Газво Инжекцион [re: Kosi]  
Автордoбъp мaйcтop (Нерегистриран)
Публикувано30.01.10 21:05

Абе ти шегуваш ли се, двата проблема на ГИ е мръсната газ в БГ и прекалено многото майстори които монтират ГИ без въобще да знаят как става тая работа, като имаш някакви забележки ходи си при майстора да ти я пипне, ако неможе да помогне си смени майстора, трябваше да питаш къде да отидеш за монтаж, а не да се набиеш при некадърници и сега да ни пишеш тука драматични постове.

И още нещо, като ти монтират ГИ, майсторите не ти взимат тройно повече пари.....а ти си купуваш тройно по-скъпа уредба, разликата в цената на ГИ и обикновената система отива в производителя на ГИ а не при маистора, майстора взима малко повече пари за труд спрямо обикновената АГУ която се слага за два часа, но ти монтира и настройва ГИ цял ден, а при по-сложни коли дори два дни.

Ако направиш сметка колко часове монтьорски труд има в един монтаж, колко електротехника, електроника, какви рискове се поемат ( някой коли са доста скъпи) и сметнеш че трима души работет една кола през почти целия ден за да стане като хората, ще разбереш че не си обран от майсторите, напротив у нас в момента монтажниците вземат най-малко пари за труд от целия ЕС.

Тема Re: Има ли въобще някой доволен от Газво Инжекционнови [re: Kosi]  
АвторThinker (Нерегистриран)
Публикувано31.01.10 10:25

и какво? даде 1200 лева за газов инжекцион та да го свалиш после....думи нямам
"далаверата" си е е*ала капаците.... всичко е пазарен трик в нашата държава, само дето стадото си е стадо и не мисли, уви....не може една дългосрочна сметка да си направи....дано поне от грешките си се научим та да е имало смисъл, дано.

Авторjak (Нерегистриран)
Публикувано31.01.10 13:05

Има доволни от газов инжецион и то много но те са се доверили на реномимирани марки с ГАРАНЦИООННИ УСЛОВИЯ РЕАЛНИ а не на думи.Комисия за защита на потрбителя да сте чували случайно

за да се обърнете към нея обаче се изисква фактура или поне касова бележка ама кой ти мисли за такива работи важното да е по тънко,Е ЧУКАЙТЕ СИ ГЛАВАТА

Авторjak (Нерегистриран)
Публикувано31.01.10 13:12

КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ на цената на един градски разговор;0700 111 22 и да видим измамника как ще си плати за стореното

Тема Re: Има ли въобще някой доволен от Газво Инжекционнови [re: jak]  
АвторПEПИ (Нерегистриран)
Публикувано31.01.10 14:27

Кой е виновен, този дето предлага газов инжекцион за 770лв, без НИТО ЕДИН ДЕН ГАРАНЦИЯ, сбирток с преобладаващи турски боклуци с които едвам изкарва новомонтираните коли от сервиза, или е виновен тоя дето се хваща на тая въдица воден от собствената си глупост, тарикати ще има докато има БАЛЪЦИ !
Безспорен факт е че всички закони в този случай са грубо потъпкани, уви няма кой да вземе отношение по въпроса, живееме в абсурдна държава.

Автор nqkoi1 ® (плямпало ®)
Публикувано31.01.10 17:06

Аз немога да разбера едно:
Казвате че цените на уредбите били високи.Добре.Не споря.Купува те си уредби на ниска цена с недоказано качество и "мъляво" изпълнен монтаж и после сядате пред монитора на ПК-си и започвате да се оплаквате, как сте се прецакали.

Народа го е казал много добре : Евтин на брашното,скъпо му излизат триците.

Незнам как може да ви се угоди-бензина Ви бил скъп,уредбите Ви за газ били скъпи,Колегите ми Ви били виновни -че не са Ви продали и монтирали уредба хем качествена,хем евтина.

Ами ХОРА разберете няма безплатна музика никаде по света !!
Колегата де продава или произвежда таз система й той е вложил средства в нея,не му е паднала от небето,че да прави дъмпинг на цената .Намалява цената за сметка на нещо друго и е само едно :
По-евтини и некачествени отделни възли от системата,намалява цената на труда си при монтажа - само и само да се задържи на пазара и да оцелее в тез времена.
И накрая да кажа ,че качествената стока навсякаде в света си стува ПАРИ,колкото и на някои хора да не им се иска да повярват в това.

Не питаи старо,а патило.
Който не може да си купи FERRARI,си купува ALFA ROMEO

Тема Re: Има ли въобще някой доволен от Газво Инжекцион [re: nqkoi1 ®]  
Авторфoбoc (Нерегистриран)
Публикувано31.01.10 22:43

За 4-5 години сме продали над 12000 системи в БГ недовилните се броят на пръсти.

Тема Re: Има ли въобще някой доволен от Газво Инжекцион [re: фoбoc]  
АвторKosi (Нерегистриран)
Публикувано31.01.10 23:36

Хммммм чудя се на кой от всички да отговоря, моята система е АГ Зенит по нагоре може да видите че я продавам, не бих казал че е ефтина.
За Фобос-а - имам един приятел с джип Хюндай (най-вероятно ще кажете: " е да тя колата му е такава ....." или пък: "автомобила не му е в ред...."

) едва ли някога ще му я оправите да може да се кара нормално! А парите няма да му ги върнете сигурен съм!
За Зенита имам касова бележка и паспорт, звънях агенция за защита на потребителите и там трябва да отидеш да подадеш жалба, да се занимавам, разправии и т.н. ТОЕСТ за да си доволен трябва да се занимаваш с държавна бюрокрация, да ходиш с инспектори до газаджите, пък те да я настройват да се караш..... и кво ли още не...., не че имам нещо против но не ми се отделя толкова вереме (защото ми е ценно, пък и го нямам) за глупости, който може би и няма да свършат работа.
За некадърните майстори бих казал че доста си бяха кадърни момчетата, всичко е свързано както трябва лично съм я проверявал, но дори и да е така, това че няма свястни майстори е достатъчно оправдание да не слагаш ГИ, "добър майстор" сигурен съм че и ти няма да можеш да ми оправиш колата, но да плюеш и да се оправдаваш с другите е най-лесно.
И последното лошата газ - хах пълна глупост, че сигурно е лоша, лоша е но той и бензина е лош пък колко автомобили карат без проблем на бензин, но ако искате добре приемаме че е лоша газта в България и не става за каране на газов инжекцион, ето ви още една причина да не слагаме тъпата смотана "хай-тек" система. Нормалните газови нямат чак такъв проблем с горивото.
nqkoi1 на теб няма да ти отговарям защото в общи линии пишеш само глупости!

Автордoбъp мaйcтop (Нерегистриран)
Публикувано01.02.10 09:13

Тука пишеме все колеги които си уважават професията, ние не си претупваме работата по простата причина че получаваме лично задоволство от добре свършената работа, радваме се повече на доволния клиент от колкото на парите му, правиме всичко за клиента и затова той ни уважава и почита.

Лошата газ в БГ е факт, не търся оправдание, напротив яд ме е че никой не взема мерки по въпроса, а за аг-зенита си прав че не мога да ти помогна, монтирам друга марка и съм добър на нея, не искам да съм супермен който може всичко, предпочитам да се специализирам в една марка и да зная всичко за нея.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.