Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:20 05.07.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Газов инжекцион за Ланчиа Зета?нови  
АвторStan (Нерегистриран)
Публикувано07.05.09 14:49

Препоръчайте ми газов инжекцион за ланчиа зета 2.0л. турбо?
Колата е '96 година.Предлагаха ми един за 900 лв.Ама нещо ме съмнява.
Както гледам във форума има и по високи цени.Каква е разликата?Търся възможно най-малка загуба на мощност.Ако има някои с такъв автомобил на газ да пише коментари.

Тема Re: Газов инжекцион за Ланчиа Зета?нови [re: Stan]  
Авторrade6ki (Нерегистриран)
Публикувано07.05.09 22:43

Това е проблемен автомобил за газифициране особенно ако е с чип или е повишено налягането на турбото.При пълно натоварване бензиновите дюзи остават постоянно отворени. Газовия компютър не може да обработи сигнала,или му е трудно.Но все пак може да се направи на газ.Марка няма да посочвам,за да не е реклама.

Тема Re: Газов инжекцион за Ланчиа Зета?нови [re: rade6ki]  
Автор nqkoi1 ® (плямпало ®)
Публикувано08.05.09 01:58

Проблема не е в бензиновте дюзите ,че остават постоянно отворени ,а в налягането създавано от турбината в колектора .........

Не питаи старо,а патило.
Който не може да си купи FERRARI,си купува ALFA ROMEO

Тема Re: Газов инжекцион за Ланчиа Зета?нови [re: nqkoi1 ®]  
Публикувано08.05.09 08:42

И какъв е проблема с турбината?Аз поне не съм забелязал такъв!

Тема Re: Газов инжекцион за Ланчиа Зета?нови [re: Stan]  
Автор valko 72 (непознат )
Публикувано08.05.09 09:11

А защо не обикновена с ЛАБДА КОНТРОЛ?
Поне с не я става.С ГИ може да е по проблемна за пускане.

Публикувано08.05.09 10:06

Когато има чип,с него надуват налягането в колектора и това създава проблем на газовите дюзи .Това имах в предвид.

Не питаи старо,а патило.

Публикувано08.05.09 23:10

Според теб един стандартен двигател на тая Ланчиа до колко бара може да се надуе с чип за да работи безпроблемно на бензин.И това налягане да пречи на газовите инжектори или делта Р да падне под 1,при условие,че този мотор работи нормално с 0,6 -0,7 бара заводски?

Публикувано08.05.09 23:28

Над 1600 бара налягане на турбината в колектора се появява проблем с ГИ,които е решим и колегите ми знаят как да се справят с това .

Не питаи старо,а патило.

Публикувано08.05.09 23:51

Този двигател с чип не може да го надуеш 1.6 бара без механични промени по двигателя.А също така със стандартните дюзи и горивна помпа няма да стане.Да не кажа и стандартното управление. И едва ли някой на такъв двигател ще слага газ и ако слага, газовите инжектори няма да ги управлява с отделен компютър.Не говоря за високо бюджетни тунинги.(то на тях кой слага газ?Освен от любов към спорта-но тогава няма да се пита за парите)И все пак говорим за 1,6 бара,а не за 1600!

Публикувано09.05.09 00:24

Хубаво, когато сложиш ГИ и наляганто на турбината ти отвори дюзите ,че е над 1600 милибара тогава ще разбереш как става надуването на турбината и се обърни към техническия екип на ЛАНДИ ГРУП да ти помогнат да си подкараш агрегата ,без да свалиш уредбата

Не питаи старо,а патило.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.