Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:47 04.11.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Тема проблем с газовия инжекционнови  
Авторdosio (Нерегистриран)
Публикувано08.09.08 15:31

колеги имам проблем с газовия инжекцион на колата. вкарана е с газова уредба от чужбина казаха че е от германия. нямя ниски обороти на газ а немога да открия каде да я настроят или оправят защото нямали софтлеар за нея. Уредбата е srint auto моля някои ако може да помогне с инфотмация каде може да я погледнат или ако има мнение да ми пише аз мога да изпратя снимки на уредбата. колата е bmw 520 i m50-150ks тел:0896693270 или dobroslav_dimanov@yahoo.com

Тема Re: проблем с газовия инжекционнови [re: dosio]  
Автор qnis3 (непознат)
Публикувано11.09.08 22:31

Колега ще ни трянва малко ифо. Ще ни трябва и поне марката и модела на тази инжекция.

Тема Re: проблем с газовия инжекционнови [re: qnis3]  
Публикувано14.09.08 20:04

ето каква е уредбата изпарител - sprint auto DGM 51835 / kol tec - type VG номера на компютъра е 866599512640038 costuttore kol tec / mandatario : sprint auto / inpianto tipo EGI / omolo gaz DGM 51836 gpl това сам го преписал дословно от частите мога да пратя снимки ако някои ми даде поща

Публикувано07.10.08 09:54

искренни благодарниости на qnis3 за помоща. единствено тои ми управи уредбата. ане като другите да ми разправят че това е стара уредба и нямало софт за нея. ама човека си разбира от работата и знае тази уредба няло нужда от софт тя е само научаващасе и се регулирала сама компа и е направен за определен двигател и нестава на друг била само за колата на която е монтирана БЛАГОДАРЯ

Тема Re: проблем с газовия инжекционнови [re: qnis3]  
Авторiasen (Нерегистриран)
Публикувано16.12.08 22:50

здравей колега ,много се радвам че си оправил системата защото и аз като гледам си май със същата като моята и знам че нямат оправия но ти все пак си успял

молбата ми е да дадеш едно рамо да оправим и моята че големи главоболия с тоя колтек ...та ако имаш някакви координати на колегата qnis3 да ми ги пратиш на мейла a_sheydi@abv.bg или на скайпа - penevi1107 или тел0896653978 та да я оправим колицата най-накрая. а ако колегата qnis3 прочете поста ето данните и на моя колтек-COSTRUTTORE:KOLTEC MANDATARIO:SprintGas IMPIANTO TIPO:EGP OMOLOGAZ. D.G.M.51836-G.P.L. тука има един номер под баркода гледам че колегата е писал че е номер на компютъра -866599S201892713 SERV. NO.16206304 има и дата -21.09.00 ето и снимки на написаното http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319555&pid=9437281 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319555&pid=9437282 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319555&pid=9437286 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319555&pid=9437290 снимки на самата система нямам в момента но ако трябва ще снимам и изпратя колата е 6 цилиндъра от изпарителя излиза един дебел маркуч който отива до стъпков мотор откъдето излизат вече 6 други по тънки маркучи които отиват към цилиндрите ...дано съм помогнал с обяснението и ще се радвам на каквато и да е помощ от ваша страна...

Автор.. (Нерегистриран)
Публикувано21.12.08 10:28

евалата на септемвриеца

Тема Re: проблем с газовия инжекцион [re: ..]  
Автор qnis3 (новак)
Публикувано21.12.08 17:39

Вчера още един колега от карловско си изкефи на колата като тръгна на газ. Но за пръв виждам толкова запазена инжекция от този тип.

Все едно не беше работила и холандеца не я е карал на газ а на бензин .

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.