Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:52 20.10.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Тема АГУ автоматичен превключвателнови  
АвторiPAQ194O (Нерегистриран)
Публикувано18.11.07 18:51

Привет, въпросите ми са следните: поставена АГУ Ловато с автоматичен превключвател на БРЦ- два диода (червен и зелен) и едно конче С между тях... Ще бъда благодарен ако някой може да ми каже как се преминава от автоматичен режим към ръчен и обратно. Някой ако разбира да каже защо при двигател в работна температура зеленият диод мига- признак че двигателят не е обороти и може да премине на газ само ако двигателя достигне 4000 об/мин.
Предварително благодаря

Тема Re: АГУ автоматичен превключвателнови [re: iPAQ194O]  
АвторVladiSD (Нерегистриран)
Публикувано19.11.07 10:08

За да смениш от автоматичен към ръчен режим (и обратно) просто задръж натиснато копчето на превключвателя за няколко секунди. При мен в автоматичен режим преди да е превключило на газ мига зелено-червено, а когато е в ръчен просто свети червено (бензин).

Тема Re: АГУ автоматичен превключвател [re: iPAQ194O]  
Автор krasisz (любител)
Публикувано19.11.07 10:17

здравей.имам рено 19i и преди 4 месеца си (ми) поставиха ланди-ренцо.Имам такъв превключвател но зеления диод не ми мига.По скоро червения мига.А сега ,в ляво крайно полужение си на бензин,в средно си на автоматика и при 2000 до 2400 оборота трябва да премине на газ,в крайно ляво си на газ но чак тогава има премигване но на червения диод,и той мига до запалването на газ

Тема Re: АГУ автоматичен превключвателнови [re: VladiSD]  
АвторiPAQ194O (Нерегистриран)
Публикувано19.11.07 19:11

Това така де, ама кога да го задържа??? На втори контакт, при запалено положение или? По втория въпрос, някой да каже, защо в автоматичен режим мига зеленото докато не премина 4000 об/м. Някаква идея защо е на толкова високи обороти???

Тема отзаднови [re: iPAQ194O]  
АвторБPЦ cтapo (Нерегистриран)
Публикувано20.11.07 17:32

Опипай хубаво отвсякъде автоматичния превключвател. На старите( преди 3-4 години ) имаше едно въртящо се търкалце ( като волумето и тунинга на едновремешните портативни радиоприемници ) с което се настройваха оборотите при които да превключи.

Тема Re: отзаднови [re: БPЦ cтapo]  
Автор 4oko (минаващ)
Публикувано20.11.07 21:30

във съшност това не е брц ключ а си е едно що годе добро менте

Тема Re: АГУ автоматичен превключвателнови [re: iPAQ194O]  
Автор VladiSD (Аз®)
Публикувано21.11.07 11:06

Можеш да задържиш превключвателя натиснат както при работещ двигател, така и само на контакт. Вторият въпрос мисля, че е въпрос на настройка от газаджиите.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.