|
Тема
|
АГУ автоматичен превключвател
|
|
Автор | iPAQ194O (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.11.07 18:51 |
|
Привет, въпросите ми са следните: поставена АГУ Ловато с автоматичен превключвател на БРЦ- два диода (червен и зелен) и едно конче С между тях... Ще бъда благодарен ако някой може да ми каже как се преминава от автоматичен режим към ръчен и обратно. Някой ако разбира да каже защо при двигател в работна температура зеленият диод мига- признак че двигателят не е обороти и може да премине на газ само ако двигателя достигне 4000 об/мин.
Предварително благодаря
| |
Тема
|
Re: АГУ автоматичен превключвател
[re: iPAQ194O]
|
|
Автор | VladiSD (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.11.07 10:08 |
|
За да смениш от автоматичен към ръчен режим (и обратно) просто задръж натиснато копчето на превключвателя за няколко секунди. При мен в автоматичен режим преди да е превключило на газ мига зелено-червено, а когато е в ръчен просто свети червено (бензин).
| |
Тема
|
|
|
Автор |
krasisz (любител) |
Публикувано | 19.11.07 10:17 |
|
здравей.имам рено 19i и преди 4 месеца си (ми) поставиха ланди-ренцо.Имам такъв превключвател но зеления диод не ми мига.По скоро червения мига.А сега ,в ляво крайно полужение си на бензин,в средно си на автоматика и при 2000 до 2400 оборота трябва да премине на газ,в крайно ляво си на газ но чак тогава има премигване но на червения диод,и той мига до запалването на газ
| |
Тема
|
[re: VladiSD]
|
|
Автор | iPAQ194O (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.11.07 19:11 |
|
Това така де, ама кога да го задържа??? На втори контакт, при запалено положение или? По втория въпрос, някой да каже, защо в автоматичен режим мига зеленото докато не премина 4000 об/м. Някаква идея защо е на толкова високи обороти???
| |
Тема
|
отзад
|
|
Автор | БPЦ cтapo (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.07 17:32 |
|
Опипай хубаво отвсякъде автоматичния превключвател. На старите( преди 3-4 години ) имаше едно въртящо се търкалце ( като волумето и тунинга на едновремешните портативни радиоприемници ) с което се настройваха оборотите при които да превключи.
| |
|
във съшност това не е брц ключ а си е едно що годе добро менте
| |
Тема
|
|
|
Автор |
VladiSD (Аз®) |
Публикувано | 21.11.07 11:06 |
|
Можеш да задържиш превключвателя натиснат както при работещ двигател, така и само на контакт. Вторият въпрос мисля, че е въпрос на настройка от газаджиите.
| |
|
|
|
|