|
|
|
Тема
|
Tartarini или BRC инжекцион
|
|
| Автор |
nick.d (непознат
) |
| Публикувано | 06.06.06 15:13 |
|
|
Здравейте,
Имам питане за тези 2 марки. Първоначално мислех да слагам БРЦ ама започнах чувам лоши неща за тях (не знам дали от самото газово или от хората които го правят - BRC в София, Дружба). От друга страна почнаха да ми хвалят Tartarini - нямало никакви проблеми и т.н. Освен това видях че в Пловдив дават Tartarini на доста ниска цена .... Някой да може да ми помогне
Редактирано от nick.d на 06.06.06 15:14.
| |
|
Тема
|
Re: Tartarini или BRC инжекцион
[re: nick.d]
|
|
| Автор | ниkoлaй (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.06.06 21:16 |
|
|
и двете са еднакво добри..........имат си и предимства и недостатъци..................... по-важното е да случиш на сервиз в който да си разбират от работата
| |
|
Тема
|
[re: ниkoлaй]
|
|
| Автор |
nick.d (непознат
) |
| Публикувано | 07.06.06 11:59 |
|
|
Е знам че по принцип е добре да се намерят добри майстори .... и така това ще ми е 3-ти опит с газта
Някой има ли идея какви са цените в Пловдив?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
бaйБope (фен) |
| Публикувано | 07.06.06 14:34 |
|
|
Tartarini за моноинжекция беше около 400лв при предствителя им (май им е дистрибутор за БГ) на ул."Захари Стоянов" (над бензиностанцията на Петрол намираща се на бул."В.Априлов").
BRC-то май и то е около тази сума
УСПЕХ
| |
|
Тема
|
[re: бaйБope]
|
|
| Автор |
nick.d (непознат
) |
| Публикувано | 07.06.06 16:29 |
|
|
Аз имам предвид газов инжекцион демек от 1500 нагоре като цена явно :(
А за тези някой знае ли нещо
http://tartariniautobg.com/bg/prices.html
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Taratorko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.06.06 13:19 |
|
|
Бягай колкото се може по-далеч от сервиза на BRC в София!
Когато свърши мойта одисея с тях, ще пиша подробно!
| |
|
Тема
|
[re: Taratorko]
|
|
| Автор | dudulia (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.06.06 17:50 |
|
|
Ste izkaja i az moeto mnenie.Predi okolo mesec i polovina montirah BRC sequent24 v Sofia.Rezultatite:Kolata varvi izkluchitelno dobre.Mnogo visok razhod!Kato kazvam mnogo visok imam slednite ostojatelstva:na benzin razhod 6,5l na 100km,a na gaz 10l/100km.Tova e pri spokoino karane bez izriazvane.Nesto,koeto ne mi haresa:duljina na markuchite ot injektorite do vsmukatelnite trabi 38cm.Ima vazmopjnost da se skasi tova razstojanie,no redno li e az sam da si doopraviam nestata?Оtnosno koe kak sa svurzvali,kato signali ne moga da kaja,poneje niamah vreme da razgledam kabelajite podrobno.Kolega napishi mi kakvi sa tvoite odisei i kak si se spravil,che az pak ste triabva da hodia na serviz i se chudia kade da go storia i kakvo da napravia.Loshoto e,che ne sam i v Sofia,a po chernomorieto i ne mi se biat 500km do servizat im v drujba,za da mi kajat,che vsichko e nared
Inache mislia,che BRC ne e losha uredba,no nai-vajnoto ste se okaje kak e montirana!!!
| |
|
|
|
|