Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:31 03.11.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Тема Tartarini или BRC инжекцион  
Автор nick.d (непознат )
Публикувано06.06.06 15:13

Здравейте,
Имам питане за тези 2 марки. Първоначално мислех да слагам БРЦ ама започнах чувам лоши неща за тях (не знам дали от самото газово или от хората които го правят - BRC в София, Дружба). От друга страна почнаха да ми хвалят Tartarini - нямало никакви проблеми и т.н. Освен това видях че в Пловдив дават Tartarini на доста ниска цена .... Някой да може да ми помогне

Редактирано от nick.d на 06.06.06 15:14.

Тема Re: Tartarini или BRC инжекционнови [re: nick.d]  
Авторниkoлaй (Нерегистриран)
Публикувано06.06.06 21:16

и двете са еднакво добри..........имат си и предимства и недостатъци..................... по-важното е да случиш на сервиз в който да си разбират от работата

Тема Re: Tartarini или BRC инжекционнови [re: ниkoлaй]  
Автор nick.d (непознат )
Публикувано07.06.06 11:59

Е знам че по принцип е добре да се намерят добри майстори .... и така това ще ми е 3-ти опит с газта

Някой има ли идея какви са цените в Пловдив?

Автор бaйБope (фен)
Публикувано07.06.06 14:34

Tartarini за моноинжекция беше около 400лв при предствителя им (май им е дистрибутор за БГ) на ул."Захари Стоянов" (над бензиностанцията на Петрол намираща се на бул."В.Априлов").
BRC-то май и то е около тази сума
УСПЕХ

Тема Re: Tartarini или BRC инжекционнови [re: бaйБope]  
Автор nick.d (непознат )
Публикувано07.06.06 16:29

Аз имам предвид газов инжекцион демек от 1500 нагоре като цена явно :(
А за тези някой знае ли нещо
http://tartariniautobg.com/bg/prices.html

АвторTaratorko (Нерегистриран)
Публикувано08.06.06 13:19

Бягай колкото се може по-далеч от сервиза на BRC в София!
Когато свърши мойта одисея с тях, ще пиша подробно!

Тема Re: Tartarini или BRC инжекционнови [re: Taratorko]  
Авторdudulia (Нерегистриран)
Публикувано09.06.06 17:50

Ste izkaja i az moeto mnenie.Predi okolo mesec i polovina montirah BRC sequent24 v Sofia.Rezultatite:Kolata varvi izkluchitelno dobre.Mnogo visok razhod!Kato kazvam mnogo visok imam slednite ostojatelstva:na benzin razhod 6,5l na 100km,a na gaz 10l/100km.Tova e pri spokoino karane bez izriazvane.Nesto,koeto ne mi haresa:duljina na markuchite ot injektorite do vsmukatelnite trabi 38cm.Ima vazmopjnost da se skasi tova razstojanie,no redno li e az sam da si doopraviam nestata?Оtnosno koe kak sa svurzvali,kato signali ne moga da kaja,poneje niamah vreme da razgledam kabelajite podrobno.Kolega napishi mi kakvi sa tvoite odisei i kak si se spravil,che az pak ste triabva da hodia na serviz i se chudia kade da go storia i kakvo da napravia.Loshoto e,che ne sam i v Sofia,a po chernomorieto i ne mi se biat 500km do servizat im v drujba,za da mi kajat,che vsichko e nared

Inache mislia,che BRC ne e losha uredba,no nai-vajnoto ste se okaje kak e montirana!!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.