|
|
|
Тема
|
год.тех.преглед на АГУ в Асеноград или Пловдив???
|
|
| Автор |
Jony++ (finder) |
| Публикувано | 04.05.06 00:04 |
|
|
Здравейте,
можели някой да ми каже къде в Асеноград или Пловдив извршват годишен технически преглед на АГУ?. Скоро сложих уредбата и сега не ми е много ясна процедурата. Какви документи трябва да се носят?
Животът е прекрасен, но и малко ужасен . . .
| |
|
Тема
|
Re: год.тех.преглед на АГУ в Асеноград или Пловдив???
[re: Jony++]
|
|
| Автор |
бaй Бope (фен) |
| Публикувано | 04.05.06 08:45 |
|
|
Здравей,
В Пловдив "При Таньо" (звучи малко като кръчма ама си е сервиз) в Остромила, там ми сложиха маята газова преди 3 дена и ми казаха че ги и регистрират (сигурно ги и преглеждат). Също и на бул."Цариградско шосе" зад ШЕЛ-а (до тунинг магазина), там пък си регистрирах АГУ-то на старата кола . Прегледи прави и един пич в една барачка зад газстанция ТАКСИ 1 (много е съвестен в интерес на истината).
Прегледи на АГУ извършват на много места и сигурно всеки газаджия при който отидеш ще те прати някъде където правят. Успех в начинанието
| |
|
Тема
|
[re: бaй Бope]
|
|
| Автор |
Jony++ (finder) |
| Публикувано | 04.05.06 11:31 |
|
|
Мерси за бързия отговор, но ще можели да ми даддеш някъкъв адрес на тези места (на барачката зад ТАКСИ 1 и "При Таньо"), че не съм от Пловдив и съм майлко зле с ориентацията.
Животът е прекрасен, но и малко ужасен . . .
| |
|
Тема
|
[re: Jony++]
|
|
| Автор |
бaй Бope (фен) |
| Публикувано | 04.05.06 13:16 |
|
|
Имам телефон на сервиза "При Таньо" 032/674717, звънни им и ще ти обяснят как да ги намериш. Можеш направо от Асеновградско шосе да завиеш по Околовръсното и после май 2-рата за към Пловдив (питай коя отива за "Хаджията Груев", Остромила или кв. Беломорски се е една и съща) и ще излезеш направо при тях.
Иначе за ТАКСИ 1 отиваш там и ще ти обяснят, мисля че го знаят. Самата газстанция ТАКСИ 1 има и на "Цариградско шосе" има и от към булеварда за SPS-са (по задната уличка двете са свързани и тоя човек дето прави прегледа е именно там)
| |
|
|
|
|