Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:07 03.11.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Прекъсване при определена Т.нови  
АвторRenzo (Нерегистриран)
Публикувано06.02.06 14:09

Колата е Рено 11 1.7 карбуратор.Като запаля(паля само на газ дори и при -15гр.)колата си работи идеално.Като достигне към 70гр. започват ядовете.На оборот си работи,но като искам да се ускоря започва да прекъсва и след като мина 3500об се оправя.Когато е по топло се оправя като загрее (89гр.)но при тези студове и трябва много време да работи за да се нормализира.И винаги започва да прекъсва при 70градуса.Изпарителя ми е нов,свещите също,кабелите на 1 година.От какво може да е и каква е зависимостта от температурата и винаги една и съща.

Тема Re: Прекъсване при определена Т.нови [re: Renzo]  
Публикувано08.02.06 09:13

Благодаря на всички че ми помогнахте.Тук за всичко друго се пише но не и за проблеми на коли с газови уредби.

Тема Re: Прекъсване при определена Т. [re: Renzo]  
Автор Шeмeт (Манияк:))
Публикувано08.02.06 09:31

Пич,при тези минусови температури винаги пали на бензин и след като поне отлепи стрелката за температурата и тогава мини на газ и няма да имаш ядове,иначе не само ще ти прекъсва и голям разход ще ти даде докато загрее ами и съсипваш яко мембраните! При 3500 оборота ти се оправя защото тогава загрятата вода по-бързо стига до изпарителя за да го затопли и затова ти се оправя.Най-добре е да палиш на бензин и от там на газ повярвай!!!
Дано съм ти бил полезен

Автор PRR (Stranen)
Публикувано08.02.06 20:59

Е, ти пък си бил много обидчив като не ти обръщат внимание
Сега сериозно. Подобен проблем имах и аз. Оказа се че е клапана който определя дали да засмуква топъл или студен въздух. Отидох при газаджийте и им казах симптомите. Дойде едно момче и откъсна управлението на клапана! Сега нещата са ок.
Дано проблема при теб е същия
Поздрави

PS: Аз съм с Vectra, но със сигурност и ти имаш такъв клапан...

Тема Re: Прекъсване при определена Т.нови [re: PRR]  
Автор javor_k (минаващ)
Публикувано08.02.06 21:29

А на бензин прекъсва ли?

Тема Re: Прекъсване при определена Т.нови [re: javor_k]  
Автор PRR (Stranen)
Публикувано08.02.06 22:15

Не. На бензин нещата бяха ок. Дори като превключа от бензин на газ се оправяха за 1-2 минути и после пак. Сега е ок и на бензин и на газ
Поздрави

Авторъpли (Нерегистриран)
Публикувано08.02.06 22:34

....а можеш ли да кажеш сега в какво положение е клапата- топъл или студен въздух?
Питам,защото имам подобен проблем. Термодатчика точно за тази клапа нещо не е наред (клапата има много малък ход) и е почти винаги в положение за работа с топъл въздух, но прекъсвания нямам нито на газ,нито на бензин.

Тема Re: Прекъсване при определена Т.нови [re: ъpли]  
Автор PRR (Stranen)
Публикувано09.02.06 07:35

Само на студен.

Публикувано09.02.06 09:12

И при мен се оправя за малко след като мина на бензин,т.е. след връщането на газ колата си работи нормално но за кратко време - около 5мин.Тази клапа(студен- топъл въздух) съм я махнал откакто карам на газ.Един приятел ми се оплака(и аз я видях) със същия проблем но на ауди 80.
Мисля да сменя палец и д.капачка.Какво ще кажете колеги?Ако и това не помогне следващото е бобината.

Автор PRR (Stranen)
Публикувано09.02.06 11:07

Колега, ако беше от кабели, бубини и така нататък нямаше да се оправя като минеш на бензин и върнеш на газ! Поне аз така си мислия
Отиди при газаджийте да я погледнат. Аз съм с Lovato и сервизчето което ползвам се намира зад театър София. Проблема ми го решиха БЕЗПЛАТНО за 30 секунди! Но работят само с Lovato.
Поздрави

PS: Ако искаш допълнително координати пиши или на майла или на ICQто.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.