|
Тема
|
Мога ли да си сменя изпарителя?
|
|
Автор |
PRlNCE ZANDOR (vodoun) |
Публикувано | 18.11.05 17:44 |
|
Та историята с високия разход продължава,че дори и започна застрашително да се качва, а аз съм сигурен че няма друга причина освен изпарителя, та реших да го сменям. Но да пипитам (понеже ще си взема ловато или волтран електрически) ще мога ли да си ползвам стария автоматичен ключ и ламбда контрола.
Почти съм сигурен че мога, конструктивно между Ел изпарителите няма разлика, но все пак да попитам.
| |
|
Ловато кофти избор има и вакумно и ел. ако те интересува пиши но съм в русе!!!
| |
Тема
|
Re: Мога ли да си сменя изпарителя?
[re: PRlNCE ZANDOR]
|
|
Автор |
Шkoдa (Speedster) |
Публикувано | 20.11.05 18:41 |
|
Всичко що е електрическо става

| |
Тема
|
Не купувай волтран!
[re: Шkoдa]
|
|
Автор | пapeн kaшa дyxa (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.05 19:40 |
|
Имам ел. Волтран и във всички сервизи, където исках да ми го регулират споменаха за първата и задължителна стъпка за това - изхвърляне на Волтрана и купуване на нов. Ако все пак мислиш за Волтран - предлагам един съвсем нов, немонтирван бях го взел за другата си кола. Поне ще се мъчим двама, може и аз да греша някъде. Ти какво ще сменяш?
| |
Тема
|
Re: Мога ли да си сменя изпарителя?
[re: PRlNCE ZANDOR]
|
|
Автор | Fiat фeн:) (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.05 22:02 |
|
От Lovato съм доволен, с лесна регулировка и приличен разход, но с ремонти, смяна на мемрани не се занимавам и защо да го правя...ще икономисам 40-50 лв, а ефекта ...?
Затова: ползвам го както се полага, особено при ниски температури, щадя го:), но ресурса го изстисквам до край, за това време трябва да съм реализирал достатъчно икономии (в сравнение с бензин), за да си позволя да го заменя с НОВ.
| |
|
Пиши ми на меила колко му искаш и т.н.
| |
|
|
|
|