|
Тема
|
Годишен преглед на АГУ
|
|
Автор |
komisar (po transporta) |
Публикувано | 16.11.05 14:20 |
|
Всяка година си минавам на този преглед.Плащам си таксата и ми лепват една лепенка на бутилката.Сега дойде ред на водна проба и ще е по-скъп прегледа.Затова се ослушвам, дори закъснявам с 2 месеца... В същото време досега никой никъде не ми е искал паспорта на АГУ-то- нито при ГТП, при проверка от КАТ или на газ станция...На някой от вас търсили ли са този паспорт и дали е фатално ако реша да "изпусна" тази година...?
| |
Тема
|
Re: Годишен преглед на АГУ
[re: komisar]
|
|
Автор | LPG (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.11.05 07:42 |
|
Къде се прави водна проба?
| |
Тема
|
[re: LPG]
|
|
Автор |
Публикувано | 17.11.05 11:11 |
|
Ако си от Пловдив мога да ти кажа....Иначе, питай в някой сервиз за АГУ.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
erix (neizvesten:)) |
Публикувано | 17.11.05 12:00 |
|
Кажи за Пловдив, че и мойта май и е време за воден преглед, дали работя събота ако знаеш?
| |
Тема
|
[re: erix]
|
|
Автор |
Публикувано | 17.11.05 13:40 |
|
За Пловдив- На "Пещерско шосе" ,посока "Прослав".След като минеш кръстовището (Т образно е) за магазин "Мега Марина" -(бившия РУМ "Дружба") има газ станция.Веднага след нея ,пак от дясно има авто сервиз и авто къща. Вътре в двора е и сервизчето за АГУ. Там правят тези проби. Айде после пиши колко струва, че и аз ще трябва да ходя.... . За събота не знам дали работят- навярно да, поне до обяд.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Caндo (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.11.05 16:33 |
|
Ако това е същото място,където и аз съм бил-някъде зад/около затвора се падаше,може да минете и без да правите на практика водната проба(ако не ви се занимава).Попитайте човека там дали не е възможно да ви направи само пробата с рентгеновия апарат и после да отбележи в паспорта,че е правена и водна проба.Че то за нея са едни занимавки...май бутилката се сваля...абе ужас!Почерпете го там нещо и по живо по здраво.Това разбира се,ако сте с качествени и скъпи бутилки,в които сте сигурни!
| |
|
|
|
|