Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:03 22.12.24 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Колко ви харчат кочините!!! (колите)нови  
Автор PRlNCE ZANDOR (vodoun)
Публикувано12.11.05 12:20

Ех значи, вече просто незнам. Изпарител БРЦ, сменени мембрани (без малки клапанчета), ламбда контрол, нова ламбда сонда - от която има осезаем положителен ефект във вървенето.
И разход 12 при кола 75 коня, а сега кажете нормално ли е?
Единственото което ме съмнява е че започна да харчи толкова откакто и смених филтъра на газта, а се оказа че крана на газта на бутилката не ми е отвит докрай, та единственото което ме съмнява, е да не би след тези смени, сега да и идва много газта!
Дали има нужда от настройка!?

Тема Re: Колко ви харчат кочините!!! (колите)нови [re: PRlNCE ZANDOR]  
Авторikonoma (Нерегистриран)
Публикувано12.11.05 19:46

Казваш 75 коня,но това не означава нищо.Зависи колко кубика ти е двигателя.Примерно Газ 66(молотовка) има двигател 3400 куб.см и мощност 70 к.с

Тема Re: Колко ви харчат кочините!!! (колите)нови [re: ikonoma]  
Публикувано12.11.05 20:20

1,6 75 коня, запалванео си е направо ново, ламбда контрол, ламбда сонда нова, въздушен филтър на 2-3000км. Абе кажи речи много добре поддържана кола с висок разход като се има предвид това което вкарвам в нея.
Двигателя е наред, кара се с 5W-40 масло като вода и не го пипа.

АвторПaндюxин (Нерегистриран)
Публикувано12.11.05 21:31

Моето кашонче е Панда 1000куб.см. Spi 45коня с Lovato (без никакъв контрол)достигне ли разход 8/100 и почвам по-плавно, по-нежно да я настъпвам по акселератора:)
Мисля, че газта винаги трябва да е в повече, за да може да се регулира от редуктора(изпарителя). В този смисъл едва ли е от това, че е поотворено кранчето:), Имаш и ламбда контрол, значи всичко би трябвало да е под контрол. И така по метода на изключването....остава след профилактиката нещо да не е уплътнено, да не е сглобено както трябва и отнякъде да се получава леко изтичане на газ.. караш не караш, газта си тече ли, тече..(дано не е така, щото е опасно)

Тема Re: Колко ви харчат кочините!!! (колите)нови [re: Пaндюxин]  
Автор Astra18nz (бързо пали)
Публикувано12.11.05 23:35

Абсолютни глюпости под 12 няма да падне все пак е 1.6! мога да ти препоръчам сигурен начин да падне под 12 .... има едни 1.4 моно c14nz там вече можем да говорим ...

На 1.6 бензин градско 9 30% завишение на газта колко се получава 12

А моето 1.8 като гори около 13.7-14 се кефя но това рядско се случва предимно 15.

АвторГoшo (Нерегистриран)
Публикувано12.11.05 23:52

Еми пробвай да и позавиеш малко тройника, ама си отбележи преди това как е било. Би трябвало да стане по-мудна ама и да гори по-малко. Иначе мойта (2 литра и 150 коня) ми изгаря 45 литра на 400 км (300 извънградско+100 градско) и аз ги смятам извънградско 10, градско 15, ама и тежи тон и половина прасето :-)
А, и плюс литър-два бензин на 100 км., според сезона

Тема 190 1.8нови [re: Гoшo]  
Авторterminatora (Нерегистриран)
Публикувано13.11.05 19:36

taka info: moita 190 e 1.8 ,108 konia i harchi gradsko 12-13 gaz gradsko i okolo 9 izvungradsko,imam i soliden opit s fiesta 1.4 75 konia si harchi 10 gas gradsko no imashe edin period deto bieh uspial da ia nastroia do 8.5 9 davashe kochinkata......

Тема Re: 190 1.8нови [re: terminatora]  
Автор Astra18nz (бързо пали)
Публикувано13.11.05 20:48

Колеги, малко вече се оляхте с тоя мерцедес 190 1.8 хайде моляви се без такива изцепки горял 12-13 газ... е хванахви на местопрестъплението мой роднина има такъв взе си го смени му сегментите купи си 4 бензинови дюзи изръсисе солидни пари после му се скапа разпределителя на инж. пак се уръси здраво и накрая в сервиза на мерцедес в Русе му казаха че всичко е ОК и си го кара и си е доволен.

Ето кое е интересното , мечо гори 12-13 бензин няма газова в книшката му дават градско 12л бензин ...

Как така гори и газ 12-13 я обади да докараме нашия да го направите ако не успеете взимаме вашия ако успеете даваме нашия.

Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано13.11.05 23:10

Kadett C14NZ

10-11 газ градско. Няма по-ниски показания вече 5та година.

Тема Re: Колко ви харчат кочините!!! (колите) [re: imitev]  
Публикувано13.11.05 23:43

Това което ме притеснява и учудва е че през лятото можех да се похваля с разход при нормални каране една идея под 10, например с 10 литра 105-106км.
После като позастудя края на септември , октомври стана 10.3-10.5, а сега вече изведнъж стана 12, при условие че аз съм направил и положителни манипулации по колата (ламбда сонда, филтър), а този разход е след като затегнах врътката на изпарителя с 1/4 оборот, което за този изпарител си е много.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.