|
|
|
Тема
|
Проблем с висок разход !
|
|
| Автор |
GSM_BOSS (Calibra Racing) |
| Публикувано | 09.10.05 13:51 |
|
|
Колеги,имам следното питане.Колата ми е Калибра с C20NE мотор,имам газово от около 2 месеца.Разхода ми е 20/100 в града и мисля че е над нормалното.Извън града е 10/100.Питането ми е за смесителната плочка,някои има ли представа колко трябва да е отвора на дифузора.Познавачи ми казаха да го увелича,но исках да се консултирам с някой които е в час.Споделете ако имате същите мотори какви са вашите и съответно доволни ли сте.
Благодаря предварително!
| |
|
|
|
Хей мой немога да те позная че това си ти , да се оплакваш от този разход преди разправяше че те удволетворява но тогава газта беше 30ст надолу.
На нашето c20ne е плочката е с един отвор твоята май беше с два поне така си ми казвал в петък ще премеря нашта.
Искаш ли да направим една проба преди да човъркаш това и онова ... хайде така си завий тройника че на 4-та да вдига 160 с пълна газ изгори 2-3 бутилки и пак пиши за разхода.
От валът също се вдига голям % от разхода на гориво.
| |
|
Тема
|
Re: Проблем с висок разход !
[re: GSM_BOSS]
|
|
| Автор |
astronavt (кълвач с лаптоп) |
| Публикувано | 09.10.05 21:21 |
|
|
Ти колко искаш да ти гори "селското ламборджини" на газ??И изобщо много ми е интересно като видя някой гъзар с БМВ или Мерцедес или със "селско ламборджини"-разбирай калибра(не си заслужава и главната буква) и отзад да му се мъдри зарядното за газта.
Какво стана бе момчета, къде е гъзарията---Гъзарията иска жертви....  ей това е отговора на въпроса ти.
Калибра с газ е точно толкова интерсна колкото и Трабант с турбо     
Абе ГСМ бос тая снимчица на твоята колица ли е и това неонче ако го имаш наистина, вземи си сложи и два струйника от водоноска да миеш улицата, определено ще си много атрактивен.
Бах мама му всеки иска да има кола модел "Пичеловец" ама със селски гъзарийки освен някоя подрастваща кухарка нищо друго няма да забиеш.
Не можеш се мери с пичовете с истинските коли"Пичеловци" само ще гризкаш огризките от тяхната трапеза.
И мани тия неони поне ще смениш имиджа на селски сводник започнал кариерата си в публичен дом за цигани.
Редактирано от astronavt на 09.10.05 21:28.
| |
|
Тема
|
Re: Проблем с висок разход !
[re: astronavt]
|
|
| Автор |
Ascona83 (бедствие !!!) |
| Публикувано | 10.10.05 10:14 |
|
|
Не съм убеден че отношението ти към колегата е правилно, ама всеки си има мнение. А ти каква кола караш и на какво щом се подвизаваш в АГУ клуба?
Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!
| |
|
Тема
|
Колега космонавтин!
[re: astronavt]
|
|
| Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
| Публикувано | 10.10.05 10:34 |
|
|
Не върви на член на Опелския клуб, да плюе по друг член на Опелския клуб и то в клуб АГУ!
Колкото до "пичеловенето" на колегата GSMBOSS - и аз искам калибра, ама се натискам в кадета
А ти не е лошо да си цениш писането и да се цензурираш сам - в момента си off-topic отвсякъде - ако можеш да помогнеш - помагай, ако не - не пречи!
| |
|
Тема
|
Re: Колега космонавтин!
[re: imitev]
|
|
| Автор |
astronavt (кълвач с лаптоп) |
| Публикувано | 10.10.05 17:49 |
|
|
 Извинявам се че допуснах това да се случи, физическия извършител не съм аз но аз допуснах да стане така че вината е моя и най-искренно се извинявам на колегата с Калибрата.
Просто един гост седнал на компа и взел да пише по форумите с моя ник, пасворд менаджера ми изигра лош номер.
Съжалявам още веднъж и моля за извинение.Всички знаете, че не ми е такъв стила на писане във форума
| |
|
|
|
Колега,няма проблем,Посмях се наистина от сърце!
А за извършителя,добре 6те е да се консултира с психолог,много комплекси има това момче!!!
Ако е девойче май е горяло в някоя Калибра
Стига глупости,дайте да видим какъв е проблема,Help,pls !!!!
| |
|
|
|
Пияна глава, сега го карам да си чете писанията и се черви като домат
| |
|
|
|
|