Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:41 15.07.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Тема Вектра Б проблем на газнови  
Авторkemaloff (Нерегистриран)
Публикувано25.05.05 13:04

Колата е Вектра Б Х18ХЕ на газ прави детонации. По принцип знам че се получават от бедна смед в следствие крадене на въздух, лоши свещи и кабели но всичко това е наред. Каква може да е причината. Уредбата е ренцоланди с ламбда контрол стъпков мотор и емулатор. Половин година никакви проблеми и от седмица постоянно гърми.
Предварително благодаря.

Тема Re: Вектра Б проблем на газнови [re: kemaloff]  
Авторpe6o (Нерегистриран)
Публикувано27.05.05 07:57

Tuk vav foruma sre6tah adres na www.lrenzo.hit.bg
6tom e s elektronika sdva li bi se spravil sam
Uspeh

Публикувано15.07.05 14:52

По дяволите всичко смених и продължава да си гърми. Смених свещи, кабели няма крадене на въздух, даже смених и плочката сложих комбинирана плочка с клапа, нов въздуховод. Стана супер. Изпарителя е свалян, газовия клапан също перфектни са. Обаче си гърми и гърми.
Уредбата е Ланди Ренцо с емулатор, ламбда контрол и стъпков мотор. Модела не го знам. Първоначално проблеми нямаше. Проблемите са от 3-4 месеца. И не мога да установя от какво.
И още нещо. Дебитомера се скапа и в момента е със повреден дебитомер дали това също не е причина за детонациите.

Благодаря за мненията предварително

Публикувано18.07.05 16:20

Никой ли няма мнение или идея по въпроса.

Автор21O8 (Нерегистриран)
Публикувано18.07.05 22:36

Иногда хлопок вызывается прорывом пламени из цилиндра во впускной коллектор через закрытый, но неисправный (плохо прилегающий к седлу) впускной клапан.

Тема Re: Вектра Б проблем на газнови [re: 21O8]  
Авторлинa (Нерегистриран)
Публикувано18.07.05 23:04

какъв е този език? "ы" българска буква ли е?

Тема Re: Вектра Б проблем на газ [re: линa]  
Автор Tarambuka35OO (ентусиаст)
Публикувано19.07.05 14:26

руски, естествено?
ти тъп(а) ли си или да?
;-)
---------
превод (на руски перевод):

понякога детонацията се случва в при "изпускане" от неизправен (неуплътняващ) входящ клапан.
---------

Редактирано от Tarambuka35OO на 19.07.05 14:29.

Авторjordany (Нерегистриран)
Публикувано19.07.05 15:51

Vxzmojno e lambda sondata da ti e zaginala. Sxshto stxpkovoto motorche za doziraneto na gazta ili bloka za upravlenie (ECU-to na gazovata) moje da ne e nared.
Moje da razberesh dali e v dvigatelya ili edin ot gornite tri problema ako vremenno mahnesh stxpkovoto motorche i na negovo myasto slojish obiknoveno kranche - sled tova edna hubava regulirovka i vij kak shte e - ako se opravi - nay-veroyatno lambda sondata si e zaminala - ako ne - problema moje i da e v dvigatelya, a moje i izparitelya ti da ne e nared neshto.
Ako lambda kontrola ti e ot po-staro pokolenie za sega ne sxm nameril nyakoy v BG da moje da go vxrje kxm kompyutxr i da napravi normalna diagnostika.

Uspeh

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.