Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:08 03.11.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Тема Проблем с изпарител ловатонови  
АвторGlupav (Нерегистриран)
Публикувано10.07.05 13:15

Направих една глупост, изпарителя ми е Ловато електрически и оборотите ми бяха ниски, и си викам да ги вдигна малко почнах да въртя разни винтили (нищо не разбирам от изпарители) като съответно ако нямаше ефект ги връщах на старата позиция. Но кои ме би по главата да завъртя нещо като жигльор на изпарителя, и тои взе, че се отви целия и от там почна да изпуска газ. Веднага го сложих и завих обаче не съм сигурен дали го върнах на старата позиция. Някой би ли ме светнал за какво е това нещо и фатална ли му е точната позиция.
Благодаря.

Тема Re: Проблем с изпарител ловатонови [re: Glupav]  
Автор PRlNCE ZANDOR (vodoun)
Публикувано10.07.05 19:53

Като ми говориш за жигльор си представям даси отвъртял газов клапан, е ако не се е разпаднал и си го сложил обратно така, не би трябвало да има проблем. Погледни си ловатото отпред, вдясно горе има един сравнително голям винт, той ти е за оборотите.
И последно - като се пипат врътки се въртят 2-3оборота максимум, а не да ги отвъташ.

АЗО

Тема 2-3 oborota ne e li mnovko?!?!?нови [re: PRlNCE ZANDOR]  
Автор PRR (Stranen)
Публикувано11.07.05 13:43

2-3 oborota!??!?!?! Ta na men mi se obarkwa totalno smesta ot 1/2 - 2/3 oborot!!!!! Max 1/2 oborot i testwash!

Тема Re: 2-3 oborota ne e li mnovko?!?!? [re: PRR]  
Автор PRlNCE ZANDOR (vodoun)
Публикувано11.07.05 18:02

Да де прав си, но все пак казах 2-3 за да се застраховам, та представи си колегата какво е правил за д отвъти нещо.

АЗО

Тема Re: 2-3 oborota ne e li mnovko?!?!?нови [re: PRlNCE ZANDOR]  
Автор Astra18nz (бързо пали)
Публикувано11.07.05 20:26

Винта който си го отвил е един меден нали? Той е за постояната газ ако го стегнеш до край трудно ще пали... понеже като вартиш на стартер разреждането е слабо и неможе да повличе мембраната за да пусне газ и от този меден винт регулираш колко и да ли въобще да пуска газ трябва да го направиш така завиваш пластмасовия и почваш да отвиваш медния докато започне да пуска газ после палиш и регулираш оборотите от пластмасовия отпред.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.