|
Тема
|
акомулатор? свещи?
|
|
Автор | тoшo (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.05.05 08:18 |
|
Здравейте, за газ необходим ли е по мощен акомулатор, свещите и филтрите трябва ли да се сменят по често?
| |
Тема
|
откъде-накъде?
[re: тoшo]
|
|
Автор | ицo (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.05.05 19:59 |
|
Само горивния филтър трябва да се смена по-честичко.
Уж има специални свещи за газ ама едва ли има полза от тях, а и не са по-скъпи.
| |
Тема
|
Re: откъде-накъде?
[re: ицo]
|
|
Автор |
Golfiera (опознаващ) |
Публикувано | 28.05.05 23:57 |
|
Малка поправка Въздушния филтър се нуждае от по-честа смяна
Газ до Ламарината и не мъчи Машината
| |
Тема
|
лично аз не виждам смисъл
[re: Golfiera]
|
|
Автор | ицo (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.05.05 20:17 |
|
Аз миналата седмица смених четвърто масло и този път смених и въздушния филтър на 40000 километра. След смяната не намирам разлика в нищо, въпреки че често карам по черни и прашни пътища. Знам че ще ме наречете мърляч, не се обиждам може и така да е, ама аз наистина не виждам какво помага честата смяна на филтъра. Стария си беше здрав и едва ли пропуска прашинки към двигателя, а ако е "затлачен" това едва ли е толкова лошо, става по-"спортен" филтъра. Така че според мене не се престаравай много, няма смисъл.
А иначе математически сметнато колко по-често трябва да се сменя въздушния филтър - за изгаряне на 1 литър бензин са нужни 14 кубика въздух май бяха, а за 1 литър пропан-бутан 15 кубика. И ако разхода ти на газ грубо е с 20% по-висок това прави че тябва да сменяш филтъра максимум 25% по-често, а не както правят някои 2 пъти по-често. Не че пречи да го сменяш и 5 пъти по-често ама и не помага.
| |
Тема
|
Re: лично аз не виждам смисъл
[re: ицo]
|
|
Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
Публикувано | 29.05.05 20:26 |
|
Тука си в неведение и грешка - колкото е по-запушен филтъра, толкова е по-тромава колата при по-високи обороти... И заради това "спортните" конусовидни филтри имат по-голяма филтрираща повърхност - за да създават по-малко съпротивление на въздуха.
Но пък това е по-лошо за газта - тя зависи силно от разреждането след филтъра... Та или си сменяш филтъра по-често без да въртиш изпарителя, или си въртиш изпарителя и сменяш филтъра по-рядко (като мен на 20 000)...
А за сметките за по-честата смяна при газта - направо ме разби Въздуха минаващ през филтъра при каране с 2500 оборота е еднакъв независимо от горивото... Коригира се горивото спрямо въздуха...
| |
|
Сори пич обаче аз като го сменя на 3000 километра и усещам положителна разлика а ти ми говориш за 40000.
АЗО
| |
Тема
|
Re: лично аз не виждам смисъл
[re: PRlNCE ZANDOR]
|
|
Автор | koko (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.05.05 19:45 |
|
Може да има ламбда контрол човека. Тогава наистина може да не се усеща много...
| |
|
|
|
|