Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:13 03.07.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Тема Голф 2 1,3 карбуратор и проблеми с плочкатанови  
Автор DAMON (ралиджия)
Публикувано16.05.05 21:19

Пуснах такова запитване във форума на Фолксваген, но сега се сетих за този. :)
Въпроса е следния. Сложих си газова уредба на Голф2 1,3 карбуратор. Автомобила вървеше доста добре на бензин. След поставяне на газовата се оказа, че нито на бензин, нито на газ върви добре при високите обороти. С майстора махнахме плочката и на бензин си тръгна нормално, после я разпроби на две места, за да влиза повече въздух, но пак не се оправи. Първоначалната плочка беше с два отвора тъй като карбуратора е двукамерен, но после сложихме такава с един отвор. Сега колата е по-добре на газ, първоначално не ми харесваше, но след пускане на повече газ се оправи и сега мога да кажа, че колата си върви перфектно на газ. Разхода е около 8,2 - 8,5/100 при смесено каране. Но дори и сега на бензин не ми харесва как върви при високите обороти. Казаха ми че може да има проблеми със запушване на някакви въздушни жигльорри от плочката, но всичко изглежда ок според мен. Може ли някой да даде съвет за тия плочки при Голфовете 1,3. Явно не е единичен случай. И двете плочки са български - някакви нескопосани копия на италиански...

Редактирано от DAMON на 16.05.05 21:21.

Тема Re: Голф 2 1,3 карбуратор и проблеми с плочкатанови [re: DAMON]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано17.05.05 08:59

E то не може и това в онова и душата в рая

Кой ще ти я кара на бензин тази кола от тук нататък ???

Много мразя да гледам на колонката как левовете вървят по-бързо от литрите

Тема Re: Голф 2 1,3 карбуратор и проблеми с плочкатанови [re: DAMON]  
Автордaнчo (Нерегистриран)
Публикувано17.05.05 13:18

както ти е казал колегата, който иска да му върви като на бензин,да си я
кара на бензин....

Тема Re: Голф 2 1,3 карбуратор и проблеми с плочката [re: дaнчo]  
Автор DAMON (ралиджия)
Публикувано17.05.05 19:24

Е вярно, прави сте. И на мен това ми мина през акъла, но викам си да питам... :) То в крайна сметка нещата са още по-зле тъй като колата в момента е при майстор с избила гарнитура след като изхвърли водата по незнайни за мен причини. Дано се размина само с гарнитурата...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.