|
Тема
|
Зареждане?
|
|
Автор |
-TACHO- (ентусиаст) |
Публикувано | 12.05.05 10:40 |
|
Колеги, знам, че тук е форум за АГУ, но все пак ще попитам.
Значи намерих в мазето на нашите един малък преносим газов котлон, който обаче не е като познатите български и турски, които ги има на пазара, а е по-различен. В смисъл, че си има стойка с два котлона и малка (около 3 кг) бутилка отдолу, която се навива на тази стойка. Котлона е някакъв унгарски, поне така пише.
Бутилката на тоя котлон не е с кранче на нея като на българските, а има някакъв клапан, който като се навие бутилката на стойката, се отваря и след това пускането на котлоните става от кранчета на самата стойка.
Та проблема: не мога да намеря място, където да ми го заредят тая бутилка. Ходих в 3-4 газстанции в махалата, ама казват, че не могат да я заредят.
Явно за бутилката си трябва някакъв по-специален накрайник.
Имате ли идея къде може да се зареждат такива бутилки в Дружба или източната част на София?
Благодаря предварително!
| |
|
Така, като гледам, май ще се наложи да упреш до услугите на някой стругар, за да ти направи преход към нормален щуцер, който да навиваш при зареждане.
| |
Тема
|
Re: Зареждане?
[re: -TACHO-]
|
|
Автор |
Шkoдa (Speedster) |
Публикувано | 12.05.05 15:00 |
|
Тези бутилки се зареждаха някога в Топливо и те няма начин да нямат такъв преходник.
| |
Тема
|
[re: Шkoдa]
|
|
Автор |
-TACHO- (ентусиаст) |
Публикувано | 12.05.05 16:37 |
|
Благодаря ви момчета!
А някой да знае къде в източната част на София има газстанция на Толпиво, че като се замисля, май не съм срещал такава?
| |
|
В Младост има Топливо. Бившата Витито. Но ме съмнява там да я напълнят.
| |
Тема
|
[re: -TACHO-]
|
|
Автор |
brock (Mondeo 1.6 16V) |
Публикувано | 16.05.05 10:51 |
|
Звънни на 0898 80 44 48 - Лъчо
и си кажи мъката - мисля, че ще ти помогнат 
| |
Тема
|
[re: brock]
|
|
Автор |
-TACHO- (ентусиаст) |
Публикувано | 16.05.05 10:55 |
|
А, благодаря, но вече намерих къде да я зареждам!
| |
|
Значи, зад бифшия магазин Аско Деница в Младост 3, има една газ-станция, на която зареждат и битови бутилки, имат си щуцери, всичко.
VOLVO FOR LIFE
| |
|
|
|
|