|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Molj za suvet pri remont na LOVATO
|
|
Автор | keith (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.04.05 00:28 |
|
Purvo privet na vsi4ki fenove na alternativnoto gorivo . Kolata mi e opel kadett s dvigatel 13NB ednokameren karburator PIERBURG 1B, a AGU to mi e LOVATO AUTOMATIC. Pri tempereturi pod 6 gradusa kolata vinagi e palena na benzin. Zna4i uredbata e na 4 godini i sa i navurtjni blizo 80 000 km. bez nikakvi remontni namesi . Problema mi se izrazjva v nestabilanata rabota na dvg. kogato ne e zagrjl i mnogo niskite oboroti, drugij problem, kojto izleze naskoro se izrazjva v otkaza za pusk na dvg. kogato koata e ostvena zagrjta i e prestojla 1 4as primerno i az se ka4vam i po4vam da vurtj do skusvane, no napreduk njma:(((( prevklu4vam na benzin, pompata podka4va i motor4eto brumva tozi nomer mi go napravi ve4e 4 puti i posle kato mina pak na gaz si pali normalno. Ot njkolko dni nasam zabelqzvam, 4e se pojvi suvsem lek miris na gaz okolo izparitela i spored men problema se e zadulbo4il i maj ne6tata otivat na kum osnoven remont na izparitela (to maj si mu e vreme ve4e de).Ne nabludavam naduvane i miriz ot ohladitelnata sistema taka, 4e membranata na visokoto naljgane maj ne e izdumkala ama mi e mnogo 4udno otkude se pojvi tazi mirizma. Koagato zagasj kolata ili e na kontakt miris na gaz njma. 6te se radvam da 4uj suvetite vi za eventualnite pri4ini za problematikata :)))))
Drugoto mi pitane e svurzano s naj-verojtno predstoj6tij remont, a imenno otku da si nabavj ORIGINALEN remonten komplekt za LOVATO AUTOMATICl, kakvo to4no susdurza toj i moze li sredno sru4en inzener po telekomunikacii da se spravi s otremontiraneto na izparitela, kato imate predvid, 4e ne sum laik v oblastta na avtomobilite. 6te sum blagodaren da mi dadete naputstva6ti suveti za eventualni trudnosti i detajli na kojto trjbva da se oburne po - specialno vnimanie. Zasega ne se se6tum drogo osven da vi pozelaj zdrave i bereket :)))  
| |
Тема
|
Re: Molj za suvet pri remont na LOVATO
[re: keith]
|
|
Автор | gazovoza (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.04.05 08:01 |
|
problema ne e 4ak tolkoz seriozen. osnoven remont na izparitelq e smqna na membrani garnituri i o-prusteni. ne ti pali na gaz zashtoto se davi ili ne puska dostatu4no. vtvurdeni membrani ili razxermetizirana truba.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
Публикувано | 24.04.05 11:58 |
|
схема на ловатото има на
| |
Тема
|
[re: imitev]
|
|
Автор | azo (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.04.05 08:30 |
|
Много добре че има някой който да е обяснил туй онуй, то и аз си мисля че тази настройка с газанализатора без да се кара колата си е малко несигурна, настроят ти я "перфектно" а тя пак не върви като хората.
Само струва ми се че разхода който си дал е голям, аз досега не съм засичал моя извънградски разход, но съм много доволен от градския. Защо ми се струва обаче че при газ разликата градски/извънградско не е като на бензин, например 10/5.6 например, а е 10/7, от къде идва високият извънградски разход?
| |
Тема
|
[re: azo]
|
|
Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
Публикувано | 25.04.05 11:17 |
|
Защо ??
Колата ми е с 60 кончета с 4 скорости и е комби... По книга бензин при 120 гори 7,5 л/100... На газ 8 мисля е добре при тия параметри :)
| |
Тема
|
[re: imitev]
|
|
Автор |
Astra18nz (бързо пали) |
Публикувано | 25.04.05 20:26 |
|
imitev колата ти гори 8 май като караш 90-110 а не като караш 120 и се стремиш да подържаш...
| |
Тема
|
|
|
Автор | miros (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.04.05 20:56 |
|
АБЕ ПИ4 ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ...
| |
Тема
|
[re: miros]
|
|
Публикувано | 26.04.05 08:32 |
|
Ne mislite li, 4e mi razvodnjvate malko pitaneto s va6te razhodi i komntari otnosno stranicata na Mitev???  
| |
Тема
|
Кирилица........
|
|
Автор |
XЮPCT (8364) |
Публикувано | 26.04.05 08:40 |
|
Ако пишеше на кирилица всеки щеше да ти обърне внимание на въпроса. Сега твойто се прескача. Поне аз правя така.
| |
Тема
|
Re: Кирилица........
[re: XЮPCT]
|
|
Публикувано | 26.04.05 13:59 |
|
Не мога да разбера каво точно пречи латиницата??? За мен лично няма никакво значение и не е определящо. Същите ги слушам и в новия опелски форум
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|