|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Разход на GOLF3
|
|
Автор | golf (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.05 22:58 |
|
kolko trabva da gori Golf3 1.6 mono na gaz ,4e moia napravo me ybiva s14 gradsko?Ako i va6ite gorat taka pi6ete ,a ako ne daite savet za6toto napravo mi sasipva biudjeta Съжалявам сега се усетих за кирилицата,а за разхода извънградско 8на100 смятам е нормално
| |
Тема
|
Re: Разход на GOLF3
[re: golf]
|
|
Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
Публикувано | 08.04.05 09:02 |
|
до 20% по-висок от този на бензин...
Колко ти гори на бензин по същите маршрути ???
| |
|
Един от вариянтите, смяна на мембрани най-честа на високото налегане!
Същия проблем имаше един познат, той е със същия двигател като твоя, с Ренцо и почти вече неможеше да се херметизира, след като сменихме мембраните веднага разхода спадна на около 7,..-8л газ. Мембраната на високото беше се втвърдила излючително много!!!
Друг вариянт неправилна регулировка
| |
Тема
|
[re: imitev]
|
|
Автор | Гoлф (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.05 14:35 |
|
Значи на бензин гори 5.8 при 100-110км.А градско около 9-10 .Което по каталог е горе доло така . остава или настройка на АГУ или така си горят тея ГОЛФОВЕ?
| |
Тема
|
[re: Vili_Hristov]
|
|
Автор | ГOЛФ (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.05 14:43 |
|
АГУ взех от познат и е на 1.5 г.Възможно ли еда се скапа толкова скоро ?незнам какъв пробег има .Какви са признаците за твърда мембрана?Защото като изключим големия разход всичко е нормално 
| |
Тема
|
[re: ГOЛФ]
|
|
Автор | imitev (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.05 21:32 |
|
Какъв е изпарителя ? Кой ти монтира уредбата ? От каква кола го смъкнахте ? Какъв смесител сте монтирали и т.н. каквото се сетиш още...
Дай повече информация.
| |
Тема
|
[re: imitev]
|
|
Автор | golf (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.04.05 22:47 |
|
Изпаритела е ЛОВАТО електрически,смесителя е плочка монтирана в средата на карбуратора ,а той е Бош т.е. моно инжекция Бош.АГУ-то го свалихме от VW JETA 1.6 карб.Слага го майстор ,за монтажа съм сигурен защото на предната кола Ауди80 той го поставя и бях много доволен.Та въпроса ми е нормално ли е 12(100 газ градско,8(100газ извънградско .Или голфове с моно инж. горят много в града?
| |
Тема
|
[re: golf]
|
|
Автор |
ibiza (непознат
) |
Публикувано | 10.04.05 23:24 |
|
И аз имам същия проблем,но засега немога да го реша.
Извън градско 7/100 , а градско 14/100 , съответно на бензин 5/100 и 9/100.Колата не е ГОЛФ ,а Сеат Ибиза 1.2 пълен инжекцион.Смених платната на изпаритела Ланди ,слагах му два коренно различни смесителя (плочка преди дебитомера и на въздухопровода след него),всевазможни центровки но резултат няма.Така че 20% над разхода на бензин засега е само мечта за мен.
| |
Тема
|
[re: Гoлф]
|
|
Автор | vento9 (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.05 08:37 |
|
Аз съм с 1.8-моно 90 к.с Vento.Сложих Ланди Рензо преди десетина дни.Минал съм към 340 км извънградско и 80-100 км градско, и още има газ в бутилката(беше абсолютно празна и заредих 44 л газ).Тепърва ми предстоят настроики, но и така ми се струва че разхода ти е висок.Като натрупам повече впечатления ще пиша пак.
П.п.
Мисля че колата ми не е спъната.Вдигнах 140 на 4-та без проблем.Повече не съм я напъвал.
| |
|
По мое мнение разходът ти е приличен и не мога да разбера какво те притеснява. Карай си спокойно и не ръчкай повече по системата, за да не се влошат още повече нещата.
VOLVO FOR LIFE
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|