Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:12 12.07.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Тема Някой наясно ли е с конструкцията на ЛОВАТО ел.нови  
АвторAstra1.8nz (Нерегистриран)
Публикувано13.12.04 19:53

Ловатото ми е електрическо и газаджията който ми слага газовата след няколко пъти на газ анализатора каза че нещо не му харесвало в ниските обороти и там кадето е тънката мембрата лосчето го ИЗКРИВИ на някаде и като го питам що той казава "На ли трябва да бяга". Преди седмица сменях мембрани на едно ловато пак ел. и забелязах някакви инструкции за поверка на това лосче...

Някой може ли да каже как да си го проверя лосчето.(как така ще правят реконструкции на изпарителя). В инструкции според картинката го разбирам така завиваме пластмасовия винт до край и лосчето трябва да бъде на нивото на изпарителя но не ми стана ясно точно как защото лосчето с пластмасовия винт се свързва чрез пружинка и как да го завия до край за да проверя височината на лосчето

Тема Re: Някой наясно ли е с конструкцията на ЛОВАТО ел.нови [re: Astra1.8nz]  
АвторBo (Нерегистриран)
Публикувано11.01.05 13:23

Картинката заблуждава. Прави се проверка за съосието на лоста спрямо равнината на стягане на капака. По-важно е друго, какво е налягането на първа степен и как уплътнява клапанчето на втора степен. В 80% от случаите кривенето на лостечо особено на Lovato не решава проблема с изтичането на газта

Тема Re: Някой е наясно с конструкцията на ЛОВАТО ел. [re: Astra1.8nz]  
Автор gsi_burgas (непознат )
Публикувано19.01.05 23:16

Идеята е в това че мембраната трябва да бъде в една равнина с делителната на капака и корпуса на редуктора,при натегната пружина и каучуковия клапан на вилката трябва да ляга перпендикулярно на отвора за газта-пак при завита пружина.

АвторToshe (Нерегистриран)
Публикувано27.01.05 18:09

По добе не се захващай с работи който не се ти ясни

Тема Защо ???нови [re: Toshe]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано28.01.05 18:17

Явор (Астра18НЗ) е отварял поне 10 пъти въпросния изпарител и сигурно поне 20 пъти вакуумното ловато на ладата си

Автор komi (lud po koli)
Публикувано28.01.05 20:04

Zdravei!Ne iskam da prozvuchi kato hvalba no sam otvaryal tolkova che nesam si pravil truda da gi broya,no tryabva da TI kaja che Lovato e edin absolyutno elementaren izparitel koito raboti perfektno i nese nujdae ot osobenni regulirovki ta kamo li i izkrivyavaniya. Ti ne si pisal kakva e kolata ti no ti garantiram che kakvato i da e ako ne krivisch nisto i montirasch vsichko normalno ste raboti poveche ot dobre.Ako ti tryabva dopalnitelno info s radost ste ti pomogna.

predi da kajesch neshto se ogledai

Тема Re: Някой наясно ли е с конструкцията на ЛОВАТО ел.нови [re: komi]  
Автор Astra18nz (тракторист)
Публикувано29.01.05 14:56

Imitev мерси за комплиментите...

Komi аз исках да си проприказваме в ICQ-то но ти имаш autorizaciq и неможах да те добавя в листа си...

Относно изкривения лост сложих си лосчето от вакумния и си стои точно по равнината на мембраната както е описано.Резултата е по голям въртящ момент и по трудно се износват скоростите по баира разлика в макс. скорост няма за ускорението може да се каже че е малко по добро но сега колата загуби мощност под 2000об.

Общо взето ми хареса така както си е нормало и така ще си карам...

Колегата на който му бе сложна конструкцията нека се занимае с Ланди Ренцо, не че той е сложен.

Тема Re: Някой наясно ли е с конструкцията на ЛОВАТО ел.нови [re: Astra18nz]  
Авторkomi (Нерегистриран)
Публикувано31.01.05 20:42

ami opitai da se svarjesch pak vecher sled 19 ch sam pred kompyutara.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.