|
Тема
|
Сервиз за газови уредби!
|
|
Автор |
GoldenEyeful (just mom) |
Публикувано | 15.01.05 12:01 |
|
Тъй като не попаднах на правилното място първия път, а именно пуснах тема в клуб "Деу", затова се обръщам към вас с молба!Препоръчайте ми моля, сервиз, от който вие наистина сте доволни?!
Благодаря предварително!
Редактирано от GoldenEyeful на 15.01.05 15:14.
| |
|
Обичам Деу, кажи какъв ти е проблема ,може да помогнем!
| |
|
Проблемите са няколко:
1. Трудно вече пали колата, независимо от времето.
2. По време на движение изведнъж мощността изчезва,т.е. натискайки газта да дупка, ефект "няма никой".
3. Като натисна спирачки и намалявам, аха и колата да загасне и накрая наистина загасва.
4. Нещо, което от няколко дни ми прави впечатление - когато изфорсирам двигателя, някакси "приритва" отзад и след няколко минути е "продухана". Тогава вече нямам проблем, или поне по-рядко.
Благодаря предварително!

| |
|
Imah sqshtite problemi... Smenih membranite pri edni maloumnici vqv Vrajdebna, no problema ostana. Togava im se iznervih na pishman maistorite i svalih izparitelia. Razglobih go na sqstavnite mu chasti. Pochistih i smazah lostovite sistemi, i elektricheskite klapani. Sqrcevinata na ediniat mi se stori dosta zle, moje bi ot tam e bil problema. Dvijeshe se trudno. Pochistih ia i ia smazah. Veche treti den karam i niamam problemi! Kolata si pali ot raz, niama prekqsvane i gasnene. Samo me e iad, che za da ne si capam rqcete dadoh 30 kinta na uj maistori da mi smeniat membranite... E, ne sme se razbirali za pochistvane, no tolkova li e trudno da go napraviat, taka i taka razglabiat celia izparitel? Elektroklapana se razglabia tochno za 3 minuti!
| |
|
Благодаря ти за инфото!
| |
|
|
|
|