Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:38 17.07.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Тема Ще караме ли с газ без акцизи?нови  
Авторpencil (Нерегистриран)
Публикувано05.12.04 17:44

. Е, как ще стане така, че да облагат само автомобилната газ? Щели да правят специални станции за зареждане на битови бутилки. Пак ще се намери начин от битови бутилки да се пълнят автомобилните...

Тема Re: Ще караме ли с газ без акцизи? [re: pencil]  
Автор P1O ()
Публикувано09.12.04 10:27

Аз лично не мога да си обясня какъв е аргумента на политиците ни за отказват да махнат акциза на газта за автомобили и дори да направят отстъпки, тъй като караме с екологично чисти горива /имам предвид напълно чисти, не безоловен бензин и нафта/
http://www.standartnews.com/stnews/auto/s4287_7.htm

пс. ясно ми е, че има лобито и газта трябва да е близка с цената на бензина, но все пак ако София спре да кара на газ, ще се издушим просто.

Тема Re: Ще караме ли с газ без акцизи?нови [re: P1O]  
Автор Sao (Sys_Admin)
Публикувано09.12.04 17:16

Абе как не ти е ясно защо не махат акциза на газ за транспортни цели!
Нали от там си оправят бюджета. 200 милиона щяли да загубят само от битовата газ. Не знам си кой в парламента с назидателен тон казал на залата че "заиграването с акцизите на горивата било опасно". Опасно за кого за тях разбира се!

Основно парите на народа се харчат от депотати и държавната машина. Всеки мандат: нови мерцедеси БМВ 745 заплати нов мокет на парламента компютри софтуер. Факт е че държавната машина в БГ харчи пари почти колкото в Германия например а колко е Германия и богата и голяма в сравнение с нашто блато?

I'm too lame to read /etc/passwd ;-)

Тема Re: Ще караме ли с газ без акцизи?нови [re: Sao]  
Автор P1O ()
Публикувано11.12.04 11:44

Съмнявам се да е само това причината, поскоро почти всеки "Дупетат" или има собствена или е съдружник в бензиностанция и от там ще загуби повече
отколкото от служебната депутатска кола или др. екстра.
Въпроса е друг, като вдигнат цената на газта с 5-10ст всички викат, сърдят се /вече не де, свикнахме /, но тази година се престарават вече.
ГО двойна цена, вЕнетки, газ С акциз..... мисля, че както се направи смешния "бойкот" за мобилните оператори, ще е доста по-важно да се направи такъв за данъчни, ГО, Газостанциииии

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.