|
Тема
|
Kaртите за отстъпки!
|
|
Автор |
P1O () |
Публикувано | 12.10.04 10:55 |
|
Какво ще кажете да съберем инфо за тези карти, къде, какво, колко?
| |
Тема
|
Re: Kaртите за отстъпки!
[re: P1O]
|
|
Автор |
BACON (ACTPA) |
Публикувано | 14.10.04 08:37 |
|
ГазТрейд - 4 ст/л
ЛукОйл - 3 ст/л
От мен това.
| |
Тема
|
[re: BACON]
|
|
Автор |
P1O () |
Публикувано | 14.10.04 09:29 |
|
Друго имам в предвид:
- Олимпия/лозенец-до кошарите/ - 4лв депозит/като върнеш картата ти ги връщат/ и получаваш карта, с 4% отстъпка /за таксита е повече /
- Екопетролиум /софия ленд/ - получих си картата от Гражданската - 3% отстъпка.
- тази не и знам името до задния вход на зоологическата градина, срещу фулда център - само даваш данните на фирма и получаваш някъде към 4-5% отстъпка/не съм си извадил още /
| |
Тема
|
|
|
Автор |
BACON (ACTPA) |
Публикувано | 14.10.04 18:45 |
|
Кво имаш предвид, което аз не съм съобразил? Май ти е трудно да мислиш!!!
Или си мислиш че отстъпката като ти я дават в проценти е една, а стотинки/литър е друго нещо?
И между другото ЗК "Булстрад" раздаваха карти с остъпки в Бензиностанциите на ЕкоПетролиум и отстъпката не е 3% както ти тръбиш, а 5ст/литър. И да ти обясня че 5ст/литър=3% от 1.67лв/л
Ако всичко това те обърква мисля че трябва да се обърнеш към по-специалист от мен. Бъзикам се бе, споко. Не изпадай в криза.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
P1O () |
Публикувано | 15.10.04 09:00 |
|
Помощ ли?? не мога да разбера защо в този форум всеки започва веднага да напада другия и да дава определения, които при всички положения описват само него. ако си погледнеш предишния пост ще забележиш надявам са разликите с втория - писал си 2 бензиностанции и 2 цени и какво????
кажи как се взима картата, къде /кой град, квартал,....../ са тези бензиностанции, цените са различни не само по региони, райони и т.н. а дали е в процент или на ст. е малко тъпо да казваш, защото при промяна на цената на литър се променя и отстъпката на литър, ама ти явно така си го смята 1л/5ст защото ти е по-лесно.
"Ако всичко това те обърква мисля че трябва да се обърнеш към по-специалист от мен.Бъзикам се бе, споко. Не изпадай в криза."
| |
Тема
|
|
|
Автор | KOKO (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.04 10:29 |
|
Отстъпката на ЕкоПетролиум беше много висока преди време (6% ако не се лъжа), после я смъкнаха на около 3%. Леко варира от време на време, последния път като сипвах беше 3.15%.
Терминът "процент" отдавна е стандартен за отстъпки в цените, така че е редно да се ползва той според мен.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
BACON (ACTPA) |
Публикувано | 16.10.04 23:07 |
|
Въпроса:
Какво ще кажете да съберем инфо за тези карти, къде, какво, колко?
Отговора:
ГазТрейд - 4 ст/л
ЛукОйл - 3 ст/л
От мен това.
Знам че ви се иска картите да са с отстъпка в %, но реалноста не е такава. Що не го възприемате не знам.
Имам тези две карти и ви казвам каква е отстъпката с тях. По ясно не мога да се изразя.
На ГазТрейд ти я дават ако се усмихнеш на касиерката и я попиташ учтиво за такава карта.
На ЛукОйл(чистия който не е с Петрол) ми я дадоха щото се пенсионизирам в ЛукОйл Гарант.
Сега къде са бензиностанциите зависи къде си ти и къде ти е удобно да зареждаш.
| |
|
|
|
|