Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:50 17.07.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Тема Kaртите за отстъпки!нови  
Автор P1O ()
Публикувано12.10.04 10:55

Какво ще кажете да съберем инфо за тези карти, къде, какво, колко?

Тема Re: Kaртите за отстъпки!нови [re: P1O]  
Автор BACON (ACTPA)
Публикувано14.10.04 08:37

ГазТрейд - 4 ст/л
ЛукОйл - 3 ст/л
От мен това.

Тема Re: Kaртите за отстъпки!нови [re: BACON]  
Автор P1O ()
Публикувано14.10.04 09:29

Друго имам в предвид:
- Олимпия/лозенец-до кошарите/ - 4лв депозит/като върнеш картата ти ги връщат/ и получаваш карта, с 4% отстъпка /за таксита е повече/
- Екопетролиум /софия ленд/ - получих си картата от Гражданската - 3% отстъпка.
- тази не и знам името до задния вход на зоологическата градина, срещу фулда център - само даваш данните на фирма и получаваш някъде към 4-5% отстъпка/не съм си извадил още/

Автор BACON (ACTPA)
Публикувано14.10.04 18:45

Кво имаш предвид, което аз не съм съобразил? Май ти е трудно да мислиш!!!
Или си мислиш че отстъпката като ти я дават в проценти е една, а стотинки/литър е друго нещо?
И между другото ЗК "Булстрад" раздаваха карти с остъпки в Бензиностанциите на ЕкоПетролиум и отстъпката не е 3% както ти тръбиш, а 5ст/литър. И да ти обясня че 5ст/литър=3% от 1.67лв/л
Ако всичко това те обърква мисля че трябва да се обърнеш към по-специалист от мен.Бъзикам се бе, споко. Не изпадай в криза.

Тема Re: Kaртите за отстъпки! [re: BACON]  
Автор P1O ()
Публикувано15.10.04 09:00

Помощ ли?? не мога да разбера защо в този форум всеки започва веднага да напада другия и да дава определения, които при всички положения описват само него. ако си погледнеш предишния пост ще забележиш надявам са разликите с втория - писал си 2 бензиностанции и 2 цени и какво????
кажи как се взима картата, къде /кой град, квартал,....../ са тези бензиностанции, цените са различни не само по региони, райони и т.н. а дали е в процент или на ст. е малко тъпо да казваш, защото при промяна на цената на литър се променя и отстъпката на литър, ама ти явно така си го смята 1л/5ст защото ти е по-лесно.

"Ако всичко това те обърква мисля че трябва да се обърнеш към по-специалист от мен.Бъзикам се бе, споко. Не изпадай в криза."

Тема Re: Kaртите за отстъпки!нови [re: BACON]  
АвторKOKO (Нерегистриран)
Публикувано15.10.04 10:29

Отстъпката на ЕкоПетролиум беше много висока преди време (6% ако не се лъжа), после я смъкнаха на около 3%. Леко варира от време на време, последния път като сипвах беше 3.15%.
Терминът "процент" отдавна е стандартен за отстъпки в цените, така че е редно да се ползва той според мен.

Автор BACON (ACTPA)
Публикувано16.10.04 23:07

Въпроса:
Какво ще кажете да съберем инфо за тези карти, къде, какво, колко?

Отговора:
ГазТрейд - 4 ст/л
ЛукОйл - 3 ст/л
От мен това.

Знам че ви се иска картите да са с отстъпка в %, но реалноста не е такава. Що не го възприемате не знам.
Имам тези две карти и ви казвам каква е отстъпката с тях. По ясно не мога да се изразя.
На ГазТрейд ти я дават ако се усмихнеш на касиерката и я попиташ учтиво за такава карта.
На ЛукОйл(чистия който не е с Петрол) ми я дадоха щото се пенсионизирам в ЛукОйл Гарант.
Сега къде са бензиностанциите зависи къде си ти и къде ти е удобно да зареждаш.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.