Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:29 24.11.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема BRC ili Lovatoнови  
Авторdimo19 (Нерегистриран)
Публикувано26.08.04 13:15

здравейте газаджии скоро смятам да мина към вашия отбор и затова искам да ви попитам - какво да избера BRC или Lovato? моля ви да обосновете мнението си! мерси предварително

Тема Re: BRC ili Lovatoнови [re: dimo19]  
АвторKOKO (Нерегистриран)
Публикувано26.08.04 17:12

BRC е от по-висок клас, и позволява по-прецизна настройка на изпарителя, което означава *потенциална* възможност за по-добро вървене и/или по-нисък разход.
Ловатото има по-бедни възможности за настройка, но е по-евтино. При БРЦ - преградата между водната и газовата камера е метална, което е по-надеждното решение. Така че според мен BRC е по-добро решение.

Тема Re: za BRCнови [re: KOKO]  
Авторastra1.8nz (Нерегистриран)
Публикувано29.08.04 15:12

sloji si BRC. as sym s lovato. vsi4ko kakvoto kazvata za lovato e verno i oshte drugi minusi ima. slagai BRC razlikata v cenata e nishtojna.

Тема Re: BRC ili Lovatoнови [re: KOKO]  
Автор TheSaint (SUPERSONIC)
Публикувано29.08.04 18:03

Незнам, ама аз бях с BRC (АТ90 май беше, или нещо такова), сега съм с Lovato и ми е много по-добре.

Въпреки богатите възможности за настройка - не можаха да ми настроят колата на върви добре! Получваше се се един "лаг" при по-рязко подаване на газ при оптимални настройки. За да го изчистят - преобогатяваха сместа на ниски обороти и я обедняваха на високи (за да запазят раумен разхода).

Сега с Lovatoto, да чукна на дърво, го няма този проблем. Разхода в с 0,5 л. под този с BRC.

BRC може да е по-съвършенно и по добре решено, но може да не го разбират де да знам. За Lovato - е по-просто като устройство и май е по-надежно за БГ условията.

"Не карай по-бързо отколкото твоя ангел пазител може да лети!"

Тема Re: BRC ili Lovatoнови [re: TheSaint]  
Автор ESPACE (MPV)
Публикувано29.08.04 21:14

Когато си слагах газта сондирах доста мнения сред майстори на газови уредби и повечето ми препоръчваха Ловато.Такава сложих преди 2 години и половина и изобщо не съжалявам.

АвторVoltran (Нерегистриран)
Публикувано01.10.04 22:42

Az si slojih turski - Voltran. veche 6 meseca - dovolen sam. Vsichko mi izleze kam 220 lv

Автор BACON (ACTPA)
Публикувано01.10.04 23:09

Ако колата е под 1.8 не слагай БРЦ. Ако е над 1.8 - може. Аз си сложихЛОВАТО.
Отделно:
1. По-богати възможности за настройка на БРЦ-то - ако ти си я настройваш може да е плюс, но в твоя случай ще е минус(съдейки по въпроса ти).
2. БРЦ е 340лв, Ловато е 350лв. Не знам кое е по-евтино, не знам кое е по-скъпо. За мен цените са еднакви - т.е. не влияят на избора.
3. Слагай това което ти препоръча майстора, който ще ти монтира АГУ-то.
Аре със здраве

Тема Re: BRC ili Lovatoнови [re: BACON]  
Автор .zmej. (песимист)
Публикувано02.10.04 19:03

В отговор на:

Ако колата е под 1.8 не слагай БРЦ. Ако е над 1.8 - може.

Защо, какви са ти съображенията?

Тема Re: BRC ili Lovatoнови [re: .zmej.]  
Автор BACON (ACTPA)
Публикувано03.10.04 08:13

Мога да ти кажа и лични. Имах Форд 1.3 с БРЦ. Ниските обороти бяха проблем.
Отделно това беше изказването на газаджията ми когато слагах на опела - 1.6моно.

Тема Re: BRC ili Lovato [re: BACON]  
Авторastra1.8nz (Нерегистриран)
Публикувано05.10.04 10:47

na astrata mi 1.8mono sym slojil lovato i nedovolstvam ot kym nastroika i pri pyrva vyzmojnost shte si sloja isparitel s po bogati vyzmojnosti za nastroika. brc ili landi renzo ili neshto drugo navil sym se na landi renzo ama stuva 140lv. na magazina a nemi se davat tiq pari. pyk vtora malko symnitelna.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.