|
|
|
Тема
|
Разходих се из една морга...
|
|
| Автор | Moндeo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.09.04 19:09 |
|
|
Здравейте колеги, ето какво видях в една автоморга във Варна:
Хората явно карат коли извън България и в това няма нищо ново. Само, че покрай тях има и такива които са били на метан или на пропан-бутан. Та в тази морга имаше всичко, а цените естествено са според външния вид на купувача .
Баща ми си купи редуктор за метан за 50лв. Отвън беше доста мръсен, но манометъра му беше здрав - имаше доста изпотрошени. След като го поизми и го отвори вътре си беше перфектен. Те по устройство не се различават много от тези за пропан-бутан (с изключение разликата в налягането разбира се). Пак е отлято тяло с няколко камери с мембрани - общо взето няма какво толкова да му се повреди.
Освен редукторите имаше и аванс коректори, разбира се без гаранция дали работят. В моргата не знаеха за какво се използва, но нали е електроника им искаха по 40 лв. С пазарене цената може и да се промени. Постоянно ме питаха дали нямам сервиз
Имаше и ламбда контрол, но изтръгнати по възможно най-злобния начин. Предполагам, че с доста търсене щяха да се намерят и стъпкови моторчета, но трябва да гледа някой, който може да събере всичко комплект.
Дори ми предложиха и газов инжекцион, също изкормен по най-нелеп начин без дюзи бог знае още какво.
Метановите бутилки вървяха долу-горе по 5лв на литър.
Е, аз приключвам дотук. Коментарите ги оставям за вас. Лек и безавариен път.
PS. Нарочно не включвам координати на моргата. Не заслужават много реклама.
| |
|
Тема
|
Re: Разходих се из една морга...
[re: Moндeo]
|
|
| Автор |
TheSaint (SUPERSONIC) |
| Публикувано | 09.09.04 10:51 |
|
|
Малко морги заслужават реклама, но подай координати моля те, търся ламбда контрол (на Lovato) :)
Благодаря ти!
"Не карай по-бързо отколкото твоя ангел пазител може да лети!"
| |
|
Тема
|
[re: TheSaint]
|
|
| Автор | Moндeo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.09.04 13:07 |
|
|
Пак казвам, че е във Варна. Намира се на околовръстния път над бензиностанция Биляна (не знам дали още се казва така, но таксиджиите я знаят). Що се отнася до ламбда контрола дано да знаеш всичко което ти трябва, защото няма да пише "комплект ламбда контрол за Lovato". Няма да има упътване и гаранция .
Късмет с търсенето
| |
|
Тема
|
[re: Moндeo]
|
|
| Автор |
TheSaint (SUPERSONIC) |
| Публикувано | 09.09.04 13:18 |