Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:14 09.11.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема kade da otida da vratnat delkoto?нови  
АвторtipoO2 (Нерегистриран)
Публикувано19.04.04 13:37

zdraweite,lo6a mi e smesta na niski oboroti i gazajiata mi kaza da otida da mi wratnat delkoto za rabota na gaz.Kade da otida da go naprawat ama hora na koito im e iasno to4no kolko treba da se pipne to4no.Kolata mi e tipo monoinjekcia dwuwalka 1.6
blagodaria predwaritelno

Тема Re: kade da otida da vratnat delkoto?нови [re: tipoO2]  
Автор Frog (Oxliuv)
Публикувано19.04.04 16:12

Мммм
Не е добра идея.
Първо се настройва да работи на бензин. След това газаджията я настройва да работи на газ.
Настройката на бензин и газ е се прави отделно (в тази последователност) и газаджията не пипа работата на бензинджията.
Аз поне така знам

Тема Re: kade da otida da vratnat delkoto?нови [re: Frog]  
Публикувано19.04.04 18:34

ходих в АУТО ИТАЛИЯ и там я центроваха на бензин и казаха 4е делкото не се върти и нагласия ,няма аванс и 4е вси4ко се настроива от компютър и нема мардане !!! наистина ли е така?

Авторjojo (Нерегистриран)
Публикувано19.04.04 19:04

Triabva da si smeni6 maistora gazadgia...........

Автор mariobg (не(ЗА)познат)
Публикувано19.04.04 19:58

Колега, я се съвземи и си смени газаджията. Ти си с така наречените "Швейцарки", които доста трудно се конвертират на газ. Върви в клуб Фиат и потърси там "Маверик" той доста се е блъскал с газ на такъв двигател.

п.с. А в Ауто Италия са ти казали правилно, всичко се командва от Комп-а. Има едно устройство ДжетСпарк, но за това трябва да се разровиш из този клуб да видиш за какво става дума, то може да ти помогне си мисля аз.

Лека и полека.

Тема Re: kade da otida da vratnat delkoto?нови [re: mariobg]  
Автор Maverik (maniak)
Публикувано19.04.04 22:01

Za sajalenie tozi motor e meko kazano nepodhodia6t za gazova :(((((( Sled godina i polovina 4etene i opiti stignah do izvoda, 4e e po-dobre da si karam na benzin :((((

Тема Re: kade da otida da vratnat delkoto? [re: Maverik]  
Авторmisk** (Нерегистриран)
Публикувано19.04.04 22:34

...az se mu4a "samo" 10 meseca i sum j dokaral do 8.5 l/100 pri izvungradsko 100-110 km/h (zapo4nah ot 13 ). Sega zasi4am gradskoto no mi dava gre6ka "kod 44" ( bedna gorivna smes, osobenno pri po toplo vreme ili kato pusna pedala na gazta i sum na skorost) i 6te slagam simulator, za6toto tazi gre6ka razvalj vurveneto (pri maluk naklon 185 km/h, na benzin 200 )Ako postigna dobri rezultati na gradsko 6te ti kaza no sa golemi nervi s tezi gazadji ta sam se mu4a kato imam vreme

Тема Re: kade da otida da vratnat delkoto?нови [re: misk**]  
Публикувано19.04.04 23:25

misk-ти с лепенки ли си на входа на въздушния филтър? аз преди бех с лепенки и маи по добре вървеше пък и разхода беше по-малък.
днес говорих с един маистор и тои ми каза 4е това делко автомати4но се регулирало спрямо горивото,явно няма да го мъ4а пове4е а ще гледам да я регулирам що годе
ще бъда благодарен на всякакви мнениа по въпроса за този проблемен автомобил

Автор VladoR (любител)
Публикувано20.04.04 08:26

Без да съм запознат с особеностите на Фиат-а, по принцип при моноинжекцията делкото не може да се върти като на карбуратор (поне няма никакъв смисъл). Изпреварването на запалването се регулира от делкото, а от компютъра на базата на сигнали от датчиците. Май ... му се е завъртяла главата на твоя "майстор" и му трябва един шамар (или няколко), че да се върне обратно.

Виж темата на JETHRO за JETSPARK.

Не вярвам, толкова да е зле принципното положение, че да не може да се докара свестен разход на газ (но пак подчертавам, че не познавам Фиат). Във всеки случай явно трябва да се обърне много сериозно внимание на смесителя, който повечето майстори-газаджии смятат за треторазрядна част от уредбата (смея да предположа - особено троя "майстор" със завъртяната глава) и на мястото, от което се засмуква въздуха.

Това с лепенките на въздуховода ми се струва ... като лекопласт на счупен крак.

Успех

Тема Re: kade da otida da vratnat delkoto?нови [re: VladoR]  
Авторmisk** (Нерегистриран)
Публикувано20.04.04 14:00

Tova s delkoto go ostavi, ot tam ni6to ne moge6 da promeni6. Centrovkata pri oboroti nad 400 se opredelj ot "procesora". Za tova kak namalj6 vuzduha si re6ava6 ti - klapi, lepenki, lamarinki no sega sum bez nikakvi ograni4enij na vuzduha i rezultata ne e po lo6. I vse pak otvora na m.inj. e dosta goljm i ot tam idva problema s lo6oto zavihrjne ( pone taka mislj az ) Kazi mi kak vkarva6 gaazta ?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.