|
Тема
|
Moje li da se sloji gas???
|
|
| Автор | Niakoi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.10.03 09:13 |
|
|
Zdarweite kupih si naskoro edno peugeot 405 s palen injecion modela e GLX i kogato otidah da mu sloja gaz mi kazaha che ne mojela da se sloji poneje trabite mu bili plastmasowi i shteli da se prasnat... i mi razprawiat za niakakaw gazow injecion koito bi kam 1800lv :-( po diawolite ta towa sie edna kola naprawo :-) do kolkoto razbrah ima i Xantiii sa sashtia dwigatel
Ta waprosa mi e moje li ili ne moje da se sloji gas na tazi kola imam predwid ne tozi gazow inj. de :-)
|
|
|
Тема
|
Re: Moje li da se sloji gas???
[re: Niakoi]
|
|
| Автор |
injection (LPI SERVICE) |
| Публикувано | 02.10.03 09:46 |
|
|
Може няма никакви проблеми с вашия автообил!!!!
Моля прочети секцията "ВНИМАНИЕ!!!Относно рекламите!"
Успех
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | KOKO (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.10.03 10:31 |
|
|
Риск за спраскване на пластмасовите колектори наистина има. Риска ще се изключи ако се сложи газов инжекцион, или поне АГУ с "обратна връзка", което осигурява регулиране на газта в зависимост от сигнала на ламбдата.
Възможно е и слагането на класическа АГУ без обратна връзка, но ще трябва много редовно и качествено да се поддържа точната регулировка, за да се сведе до минимум риска от спукване на тръбите. Във всички случаи ще трябва и предпазна клапа да се сложи.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
| Публикувано | 02.10.03 14:07 |
|
|
То АГУ може да се сложи, обаче риска с гърмежите си остава на общи основания...
Най-сигурното решение е газов инжекцион...
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | STEFAN (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.10.03 17:24 |
|
|
Zravej! Tozi dvigatel se montira i na modelite na Citroen-Xantia i Zx. Niama problem sas smukatelnia kolektor, osven ako niama6 problem s visokovoltovite kabeli i sve6tite. Edin kolega skoro pravi montaj na ZX s 1.9 - 131 h.p.Nikakvi problemi. Letial e na gaz! Na 1-va i 2-ra se 4udi na kade da ''hvane'' prednicata i si pali gumite. Na gaz sa prehvarlili 200 km/h i prosto ne e ostanalo miasto za pove4e! Mini kam drugi majstori! Uspeh!
|
|
|
Тема
|
[re: STEFAN]
|
|
| Автор | Niakoi1 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.10.03 17:15 |
|
|
A za kakw tip gazowa uredba stawa wapros kolko pari e ? za gazow injection li stawa wapros?
|
|
|
Тема
|
[re: Niakoi1]
|
|
| Автор | STEFAN (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.10.03 17:38 |
|
|
Ne konvencionalna sistema, t.n. AGU ot vtoro pokolenie. Konkretno Xsarata e s Boschovski injection. S razhodomer ф 70mm. El. izparitel BRC-nov, smesitel predi razhodomera, za6tita na razhodomera. Cena pod 400lv. za vsi4ko novo i originalno BRC. Ako si ot Plovdiv ili okolieto, pi6i 6te ti dam coordinati da se vidim ako iska6, razbira se! 4ao
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
NetBuster (Bad Mada facka) |
| Публикувано | 10.10.03 11:26 |
|
|
Качествено монтиране на БРЦ с качествени части + ботилка = 460 кинта
В Пловдив има представители.
with more gas and slush in the ears
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | Niakoi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.10.03 14:44 |
|
|
Kato po porachka sam ot Pd no maj mam niakakaw problem s samata kola izraziawa se w edno bumkane samo kogato ia zapalia i podam riazko gaz se chuwa edno bum otpred mislia che niakade w tezi plastmasowi trabi i mislia da ia wodia na elkon da poglednat horata :-) i posle moje da se obadia
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
injection (LPI SERVICE) |
| Публикувано | 10.10.03 18:40 |
|
|
Така като чета проблемите с Вашата кола , мисля че ще имате голями проблеми с конвертирането с газова система на Това Пежо !!!
Тези автомобили от групата Пежо/Ситроен за доста придречиви и най-малките отклонения от правилната дозировка и обработка на горивото било то бензин или газ води до глобални последствия !!!
Предполагам че Вашето Пежо е с две бобини на високото и трябва доста добър стенд за диагностика за да се определи проблем със запалването !!!!
А може да има и проблем с газоразпределението което вече е доста сложно за дианостика !!!!
Желая Ви успех и ако мога да помогна с нещо то с удоволствие :)))))
Аз съм фен на вренските автомобили б

|
|