Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:18 09.11.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Тема Kogato gazta swyrshwa ...нови  
Автор Любитeл (biraaaaaaaaa)
Публикувано23.09.03 15:53

mojta kola zapochwa mnogo dobre da warwi kato ostanat 5, max 10 litra gaz. Nastrojki sym prawil na mnogo mesta, w powecheto sluchai sys gaz analizator i winagi rezultata e takyw. Wyrwi i gori snosno, no poslednite 10-20 km kolata polita.

Vectra 2.0i, Lovato el.
Izparitelja e na 30-40000 i malko e zamryzwal...

Dajte sywet kak da inwertiram neshtata kolata da wyrwi 400-500 km. a prez poslednite 20 da ne shte eventualno.

Тема Re: Kogato gazta swyrshwa ...нови [re: Любитeл]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано23.09.03 16:21

Ами намали газта от изпарителя на 1/4 оборот и ще бъде така както желаеш...

Обаче може да се окаже че колата няма да държи стабилни обороти на ПХ - там има един винт с шестограм, който уж не трябва да се пипа - той е за постоянно подаване на количество газ при запален двигател - може да го развиеш докато ти се вдигнат оборотите. Лично аз не съм настройвал такова Ловато, ама ти после ще споделиш опит :))

също така си провери газовия филтър - ако се запуши ще се появява същия ефект...

PS: И си запомни предните настройки да не ми се сърдиш после :))

Редактирано от imitev на 23.09.03 16:25.

Тема Re: Kogato gazta swyrshwa ...нови [re: imitev]  
Публикувано24.09.03 11:33

Смених на скоро газовия филтър, но нямаше никаква промяна. В един сервиз ми затвориха малко газта от изпарителя, но тогава наистина имах проблеми с празния ход, даже веднъж изгасна :((. След това пак настроиха празниа ход на газ анализатор и всичко заспа, но пък вървенето си остана когато намалее много газта. Иначе разхода май си е същия. Май няма оправия

Тема Re: Kogato gazta swyrshwa ... [re: Любитeл]  
АвторKOKO (Нерегистриран)
Публикувано24.09.03 13:28

Щом не е от филтъра, то може да е от изпарителя - може някой клапан да не затваря плътно или нещо подобно. Възможно е и да има някакъв проблем с мултиклапана на бутилката.

Тема знам от какво енови [re: Любитeл]  
Автор koss (новак)
Публикувано24.09.03 15:01

това е защото газта се състои от пропан и бутан и накрая в бутилкаат остава най-леката фракция - пропана която е с повисоко октаново число и по добри характеристики при горене

.
"Свободата, Санчо, е на върха на бойното копие!"

Тема Re: знам от какво енови [re: koss]  
Публикувано25.09.03 10:12

Чувал съм я тази теория, но ако беше вярна при всички щеше да се усеща, а моите наблюдения са, че при повечето го няма този ефект

Тема Re: знам от какво енови [re: Любитeл]  
Автор Maнияka (наивник)
Публикувано25.09.03 17:30

И при мене е така,въпреки че съм с вакуумен.Пробвай с нов възд.филтър

колкото-толкова

Тема Re: знам от какво енови [re: koss]  
Автор ESPACE (MPV)
Публикувано25.09.03 17:30

И как точно накрая остава леката фракция като по време на път газта така хубаво се меша из бутилката и от там добре размесена по тръбичката хоп в изпарителчето.И ако беше вярно как така след като газта се разделя така лесно на пропан и бутан, по газстанцийте първо не продават по тежката фракция, пък тия дето зареждат при по празна цистерна не са на далавера.
Извинявай ама това са глупости.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.