Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:15 15.07.25 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Газ на Audi 2.3Eнови  
Автор Spidercho (Entusiast)
Публикувано26.04.02 09:26

Споделете опит с газ на Audi 2.3E

Защото аз доколкото имам представа от ситуацията в БГ, опитите не са от най-успешните.

Тема Re: Газ на Audi 2.3Eнови [re: Spidercho]  
Авторcoredump (Нерегистриран)
Публикувано26.04.02 09:47

Wij po-nadolu w temata na du "q kajete...", che me myrzi da se powtarqm a i zakasnqwam za work

Тема stia ve pi4нови [re: Spidercho]  
Автор mistermeth (LUD SAM!)
Публикувано26.04.02 21:40

se edno da imam BMW i da mu shibna gazova uredba
shtom imash pari da karash takawa kola, bi trqbwalo da mojesh da si q pylnish s benzinec kato horata

Posetete http://mistermeth.hit.bg - ringtones za vodeshtite marki telefoni !

Тема Re: stia ve pi4нови [re: mistermeth]  
Автор Maistora (Паласпурджия)
Публикувано26.04.02 23:15

e пък какво лошо има в това да пестиш пари, при положение, че не търпиш особени лишения?!
ся че ша падне малко мощността толкова висока цена ли е, щом разходите ти падат чувствително...

както и да е, де, темата е вечна.

.{[ ]==АЗЛК==[ ]}.

Тема Не си прав!нови [re: mistermeth]  
Автор TheSaint (advanced user)
Публикувано27.04.02 01:29

Разсъжденито ти е от типа: ако имаш тристаен апартамен, занчи може да му плащаш парното!
По бих те разбрал ако кажеш същото за Мерцедец SLK '01.

Join the freeride everybody!

Тема ili.....нови [re: TheSaint]  
Автор mistermeth (LUD SAM!)
Публикувано27.04.02 03:12

edno Lamborghini Diablo
hahaha
sigurno she gori kym 50/100 no vajnoto e da ima nali:)
poneje sme fenove na AGU-tata

Posetete http://mistermeth.hit.bg - ringtones za vodeshtite marki telefoni !

Тема Re: Газ на Audi 2.3Eнови [re: Spidercho]  
Автор ШkoдaМодератор (член)
Публикувано27.04.02 20:37

На такъв сериозен двигател и на такъв автомобил може и да сложиш - няма проблеми! Важното е какви са мотивите!?!
Цяла Европа вече произвежда автомобили с би-горивни системи- бензин+CHG, бензин+LPG - това е модерно и екологично, но не се прави с уредбите, които ползваме тук!
Ако този автомобил, за който питаш е нов или е напълно в ред, не виждам колко икономия ще можеш да направиш/ако е за икономия/, защото като му знам възможностите - при нормално каране, разхода на гориво е "слънце"!

Ако можеш - помогни, ако не - не пречи!

Тема Re: Газ на Audi 2.3Eнови [re: Шkoдa]  
Авторcoredump (Нерегистриран)
Публикувано27.04.02 22:01

Pri men sys syshtia dwigatel e 13/100 gradsko na benzin i 15/100 na gaz, s normalno jurkane (predpolagam che e po-golqm zaradi qattroto).

Okolo 2 pyti po-evtino izliza da se kara na gaz, no smenqsh po-chesto vyzdushen filtur, lambdata po-burzo zaminawa, mai i w gurneto ima poweche kondenz. A i e dobre da si palish na benzin i da puskash na gaz kato pozagree, pri men avtomatichno pali na benzin i sled 2000 oborota prevkljuchwa na gaz.
Ima leka osobenost poneje sym bez lambda emulatori, kato karash dulgo na gaz i otpusnesh gazta pochwa da gubi oboroti, towa se oprawq s nqkoko sekundi prevkluchwane na benzin da se resetne ecu-to.

No zabrawi da karash samo na gaz kakto nqkoi kolegi
I ne naduwai mnogo muzikata che nqma da razberesh ako grumne

Тема Re: Газ на Audi 2.3Eнови [re: coredump]  
Автор ШkoдaМодератор (член)
Публикувано27.04.02 22:44

Ами точно това имах в предвид! Ако пресметнеш цената на която ще купиш и сложиш уредба на тая хубава машина/няма да вземеш някоя сопотска за 100лв!/, като сложиш цената на монтажа, на по-често сменяния в.филтър и ги пресметнещ спрямо пробега, който правиш в града - ще видш колко време ще трябва да караш автомобила, докато му изплатиш разходите и тогава да започнеш да печелиш. Дали до тогава ще бъде твой пак е въпрос! За това е хубаво човек да знае защо иска нещо.
Иначе никакъв проблем да се сложи и да се кара, дори и емулатор може да се намери и да няма проблеми, като твоите!
А при мен не е проблем карането само на газ, щото аз карам вече 3 години само на газ, ама споко-не е инжекцион!

Ако можеш - помогни, ако не - не пречи!

Тема Re: stia ve pi4нови [re: mistermeth]  
Автор Spidercho (Entusiast)
Публикувано07.05.02 18:39

Казал ли съм, че ще си слагам газова?
Любознателен съм.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.